Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

3 cutremure destul de puternice au avut loc în Iran şi Taiwan. Coincidenţe sau se ascunde altceva?


Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 grade pe scara Richter a avut loc duminică, 18 aprilie 2021, în provincia Bushehr din sudul Iranului, unde se află o centrală nucleară, dar nu au existat rapoarte despre pagube majore. Epicentrul cutremurului a fost în orașul Rig, iar spitalele din orașele și provinciile din apropiere au fost în alertă, fiind trimise echipaje de salvare și 50 de ambulanțe în zonă.

Un oficial local a declarat pentru televiziunea de stat că apa, curentul electric și Internetul au fost restaurate în localităţile din zona afectată de cutremur. Totodată, un oficial al guvernului iranian a declarat pentru Reuters că nu au existat pagube la complexul nuclear Bushehr de pe coasta Iranului.

Cutremurul a avut loc la 10 km adâncime, la 100 km distanţă de uzina nucleară. Presa iraniană a raportat 16 replici și a postat imagini care arătau case prăbușite în unele localităţi. Cinci persoane au fost rănite în duse la spital.

Iranul este o ţară predispusă la cutremure. În 2003, un cutremur cu magnitudinea 6,6 grade din provincia Kerman a ucis 31.000 de oameni și a distrus vechiul oraș Bam.

Totuşi, foarte curios, tot duminică pe 18 aprilie 2021, şi Taiwanul a fost lovit de 2 cutremure destul de puternice. Primul cutremur a avut magnitudinea de 5,8 grade, a avut loc la ora 22:11, iar al doilea cutremur, care a măsurat 6,2 pe scara Richter, a lovit doar 3 minute mai târziu, la ora 22:14.

Coincidenţe ciudate, nu? Cel puţin, în cazul cutremurului din Iran, eu suspectez că a fost de fapt un experiment nuclear subteran secret efectuat de către armata iraniană. Se ştie că aceste experimente subterane pot provoca şi cutremure.


Lasă un comentariu