De ce se promovează atât de mult filmele şi serialele SF & Fantasy, în care apar eroi cu puteri supranaturale? Un posibil motiv terifiant…


Dacă sunteţi fani HBO sau Netflix, cu siguranţă că aţi observat că pe aceste platforme de filme on-line, cele mai populare sunt filmele şi serialele SF & Fantastice (Fantasy). Să luăm, de exemplu, platforma HBO GO şi să ne uităm la serialele SF & Fantastice de succes de acolo:

The Games of Thrones (Urzeala tronurilor)„Bazat pe faimoasele romane fantasy ale lui George R.R.Martin, „Urzeala tronurilor” este o poveste epică despre trădare și noblețe ce are loc în Westeros, unde verile și iernile pot dura ani întregi, doar dorința pentru putere fiind eternă”.

Legacies (Moşteniri)„Eroii din „Jurnalele vampirilor” și „The Originals” au lăsat o moștenire trainică, ce continuă în „Moșteniri”, povestea următoarei generații de ființe supranaturale de la școala Salvatore pentru tinerii înzestrați”.

The Magicians (Magicienii)„Universitatea Brakebills e o instituție secretă specializată în magie. Acolo, câțiva tineri descoperă că lumea magică a fanteziei despre care au citit când erau copii este foarte reală și reprezintă un pericol grav pentru omenire.”

His Dark Materials (Materiile întunecate)„Serialul o are drept protagonistă pe Lyra, o fată curajoasă, dintr-o altă lume. Aflată în căutarea unui prieten răpit, ea descoperă un complot sinistru și încearcă să înțeleagă un fenomen misterios numit Praf”.

Şi acestea sunt doar câteva exemple de seriale SF & Fantastice; ele sunt mult mai multe disponibile pe platforma on-line. Întrebarea care mi-o pun e următoarea: de ce se promovează atât de mult acest gen în ultimii ani? Ei vor să ne introducă în subconştient faptul că există oameni pe această planetă care au puteri supranaturale? Sau, de fapt, sunt hibrizi creaţi în laboratoare militare secrete şi care există în realitate? Programarea predictivă pe care ei o realizează asupra noastră prin aceste filme cu siguranţă că are în spate o motivaţie ascunsă…


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock