Farfuria zburătoare anti-gravitaţională Vimana, pe care vechii hinduşi ar fi folosit-o acum 5.000 de ani! A fost ea descoperită în timpurile noastre în Afghanistan?


Conform mai multor zvonuri provenite din surse militare, în anul 2012, o veche mașinărie zburătoare Vimana ar fi fost găsită în interiorul unei peșteri din Afganistan. Vimana poate fi descrisă ca o farfurie zburătoare, despre ea aflându-se din textele antice hinduse. Cel puțin 20 de pasaje din „Rigveda” (un text hindus antic) se referă la vehiculul zburător, care este reprezentat ca o maşinărie de trei etaje, sub formă de triunghi și având trei roți. Vimana putea transporta cel puțin trei pasageri. Conform tradiției, mașina era din aur, argint și fier și avea două aripi.

Metoda de propulsie a Vimanei era „anti-gravitațională” și se baza pe „laghima”, o forță centrifugă suficient de puternică pentru a contracara gravitația. Conform yoghinilor hinduşi, „laghima” este forţa care permite unei persoane să leviteze. Pentru cineva care citeşte textele hinduse antice, toate aceste lucruri ar părea cu adevărat absurde – mașini zburătoare, lupte spațiale, umanoizi diferiți colorați.

Revenind la cele spuse la începutul articolului, „Vimana” care ar fi fost găsită de militarii americani într-o peşteră din Afghanistan s-ar fi aflat într-un „puţ al timpului” sau un câmp gravitațional care se proiectează în jurul vehiculului, astfel protejându-l. Se spune că acest câmp este similar cu cel din timpul Experimentului Philadelphia din 1943. Zvonul este că unii dintre soldații care au găsit inițial „Vimana” ar fi fost fie răniți, fie uciși de acest câmp gravitaţional.

Secretul asupra descoperirii iniţiale ar fi fost păstrat, deşi el „a transpirat” pe Internet. Se spune că mai mulţi politicieni de nivel înalt au vizitat Afganistanul în săptămânile următoare, după descoperire: Barack Obama, David Cameron, Nicholas Sarkozy și Angela Merkel.

Descoperirea unei astfel de mașini zburătoare este extraordinară. Într-o scriere hindusă, „Shastra Vimanika”, se afirmă că Vimanele hinduse aveau capacitatea de a zbura cu o viteză mare prin atmosfera terestră, sub apă, prin oceane și, de asemenea, prin spațiul cosmic. După o cercetare asupra textelor antice indiene din Vede, Sir Desmond Leslie a ajuns la concluzia că mașinile vechi zburătoare numite Vimana erau vehicule anti-gravitaţionale, ele purtând arme periculoase, cum ar fi bombele nucleare.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock