Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Steaua roşie a comunismului e, de fapt, simbolul secret al Stelei Morţii sau al planetei Nibiru

  •  
  •  
  •  
  •  

steaua rosie comunismPunctul de vedere de mai jos reprezintă o opinie personală, apărând pentru prima dată şi în exclusivitate pe site-urile www.almeea.com şi www.lovendal.net.

Steaua roşie…un simbol universal al comunismului. Întotdeauna am fost fascinat de acest simbol, şi nu pentru că ar aparţine mişcării comuniste, ci pentru că m-am tot întrebat „De ce steaua trebuie să fie roşie?” Şi într-adevăr, ia gândiţi-vă puţin: câte stele roşii aţi văzut până acum pe cer?

Ce reprezintă steaua roşie, ca simbol al comunismului?

Cum de a ajuns comunismul să adopte ca simbol „steaua roşie”? Să cităm puţin din enciclopedia wikipedia:

Steaua roşie sau steaua roşie cu cinci colţuri reprezintă un simbol al comunismului şi al socialismului în general. Se mai crede că ea reprezintă cele 5 degete ale mâinii muncitorului, sau cele 5 continente.

Două comentarii de făcut la cele mai de sus. Explicaţia cu degetele muncitorului e absolut ridicolă; dacă mişcarea comunistă ar fi vrut ca un simbol să desemneze cele 5 degete ale mâinii muncitorului, ar fi apărut pur şi simplu un simbol ce ar fi avut ca desen mâna de om, nu o stea, ce n-are nicio legătură cu membrul superior al omului. Nici explicaţia cu cele 5 continente nu ţine, pentru simplul motiv că în lume sunt 7 continente: Asia, Africa, America de Nord, America de Sud, Antarctica, Europa şi Australia.

O sugestie mai puţin cunoscută publică afirmă că steaua ar reprezenta cele 5 grupuri care ar conduce Rusia către comunism: tineretul, militarii, muncitorii industriali, ţărănimea şi intelectualii.

Iarăşi o explicaţie trasă de păr. Au fost numite nişte grupuri sociale din puncte de vedere diferite, reieşind astfel un amalgam. În rândul militarilor se regăsesc şi o mare parte din tineret, şi invers; la fel, tineretul se regăseşte şi în rândul muncitorilor, şi în rândul ţărănimii, şi în rândul intelectualilor. Şi în plus, ce treabă au categoriile sociale cu steaua? Aşadar, nicio o explicaţie de până acum n-a fost deloc convingătoare.

Cum a devenit steaua roşie simbol al comunismului?

Să vedem în continuare în ce context a apărut acest simbol să fie folosit în rândul comunismului.

Militar rus ce poarta simbolul stelei rosii
Militar rus ce poarta simbolul stelei rosii

Steaua roşie îşi are originea în războiul civil rus de la sfârşitul primului război mondial, creatorul ei fiind necunoscut. Trupele ruseşti, când s-au retras din fronturile din Austria şi Germania, au ajuns în toamna anului 1917 şi s-au amestecat cu trupele locale din garnizoana din Moscova. Pentru a se distinge, soldaţilor din garnizoana Moscova li s-au oferit stele de tinichea pentru a fi purtate pe şăpcile lor militare. Atunci când aceste trupe s-au alăturat Armatei Roşii şi bolşevicilor, ei şi-au pictat stelele în roşu, culoarea comunismului, astfel născându-se steaua roşie.

O altă explicaţie ar fi aceea că Leon Troţki ar fi inventat simbolul stelei roşii. Nikolai Krilenko, un bolşevic şi revoluţionar rus, purta pe uniforma sa o stea verde. Atunci când Troţki l-ar fi întrebat ce reprezintă, Krilenko i-ar fi răspuns lui Troţki că fiecare colţ al stelei reprezintă cele 5 continente. Când a auzit acest lucru, Troţki a dat dispoziţie ca Armata Roşie să poarte ca simbol steaua roşie.

După ce a fost adoptată ca emblemă a tinerei URSS formate, steaua roşie a devenit simbolul comunismului, fiind adoptată şi pe steagurile altor state, ca de exemplu pe steagul Iugoslaviei socialiste.

Aşadar, deşi wikipedia ne spune prima dată că nu este cunoscut creatorul simbolului stelei roşii, mai jos expune ipoteza că Troţki, marele lider bolşevic, să-l fi inventat; dar explicaţia cu cele 5 continente e ridicolă, căci am explicat-o mai sus. De aceea, cred că a sosit timpul să oferim publicului şi o altă explicaţie a ceea ce reprezintă steaua roşie. Ea nu reprezintă nimic altceva decât o stea! Nici 5 continente, nici 5 degete, şi nici alte explicaţii fanteziste.

Adevărata origine a comunismului: Illuminati şi francmasoneria

Dar, pentru a trece mai departe în explicaţii, să vedem care e adevărata origine a comunismului. La 1 mai 1776, Adam Weishaupt, înfiinţează secta Illuminaţilor, sectă ce avea puternice rădăcini francmasonice. Printre altele, această organizaţie cerea: „abolirea proprietăţii private, abolirea moştenitorilor, abolirea familiei, abolirea tuturor religiilor” (citiţi mai multe în acest articol: De 1 mai, sărbătorim nu “ziua muncii”, ci ziua înfiinţării sectei Illuminati). Întâmplător sau nu, exact aceleaşi principii ale organizaţiei Illuminati le întâlnim şi în „Manifestul comunist” al lui Karl Marx, întemeietorul comunismului. Aşadar, nu mai e un secret pentru nimeni că acest comunism îşi are originea în francmasonerie.

La rândul ei, francmasoneria, cu toate simbolurile ei secrete şi ocultismul ei, îşi are originea în Ordinul cavalerilor templieri, organizaţie religioasă desfiinţată la începutul sec.14 şi care, în cele peste două secole de existenţă, a avut acces la nenumărate documente şi simboluri secrete ale creştinismului şi spiritualităţii în general.

Steaua roşie = simbolul lui Nibiru sau al Stelei Morţii?

Unde doresc să ajung? Că mişcarea comunistă, având origini francmasonice, şi-a ataşat o serie de simboluri cu semnificaţii oculte, din vechime. Poate că majoritatea comuniştilor nu au fost conştienţi de aceste semnificaţii oculte, dar sunt absolut sigur că marea elită de la începutul comunismului cunoştea perfect semnificaţia unor simboluri. Ca şi semnificaţia simbolului stelei roşii…care, după opinia mea, nu reprezintă altceva decât celebra planetă mitică Nibiru sau Steaua Morţii.

Zaharia Sitchin, autorul cărţii „A 12- a planetă” vorbea despre existenţa, în vechile mituri sumeriene, a unei planete necunoscute astronomilor, denumită planeta Nibiru, un corp ceresc gigantic care ar traversa sistemul nostru solar o dată la 3.600 de ani, producând distrugeri apocaliptice pe Pământ. Se spune că planeta Nibiru ar avea culoarea roşie.

Pe de altă parte, Andy Lloyd, autorul cărţii „Steaua întunecată” (2005) vorbeşte despre posibilitatea existenţei unui companion al Soarelui, denumit „Nemesis” sau „Steaua Morţii”. Acesta ar fi o pitică roşie (având deci culoarea roşie) şi s-ar apropia de sistemul nostru solar o dată la 21.600 de ani. Interesant e faptul că din ce în ce mai mulţi astronomi, inclusiv NASA, cred în existenţa unui companion al Soarelui (vezi şi acest articol: Şi NASA caută Nemesis, Steaua Morţii).

Asocierea dintre simbolismul stelei roşii cu Nibiru sau cu Steaua Morţii nu este decât o ipoteză, nu şi un fapt concludent. Adevărul nu se poate afla, ci doar intui.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu