O nouă teorie şocantă: „Donald Trump ar fi murit în 1989, într-un accident de elicopter, dar a fost înlocuit de atunci cu o dublură” – susţine site-ul reformation.org


Fostul președinte american Donald Trump a susținut la un moment dat că era să moară într-un accident de elicopter, în anul 1989, după ce a renunțat la o călătorie în ultimul moment. Pe 10 octombrie 1989, trei directori de la cazinourile lui Trump și doi membri ai echipajului au fost uciși într-un accident de elicopter în drum spre Atlantic City. Elicopterul s-a prăbușit în pădurile de lângă Garden State Parkway din New Jersey. Trump ar fi trebuit să fie el însuși în elicopter, dar în ultimul moment s-a răzgândit.

Iată ce a declarat fostul preşedinte american despre acel eveniment nefericit din octombrie 1989: „Pentru o clipă, m-am gândit să merg cu ei. Zbor la Atlantic City cel puțin o dată pe săptămână și știam că, dacă aș face călătoria cu elicopterul, vom continua să vorbim despre afaceri pe drum. Dar erau prea multe de făcut la birou în ziua aceea. Oricât de repede mi-a venit ideea în minte, am decis să nu plec. În schimb, mi-am luat rămas bun și m-am întors să citesc rapoarte și să dau telefoane.”

Iată ce scria cotidianul „New York Times” în acele vremuri: „Printre cei ucişi se numără Stephen Hyde, de 43 de ani, preşedinte executiv la Cazinourile lui Trump, Mark Grossinger Etess, de 38 de ani, preşedinte executiv la cazinoul – hotel Trump Taj Mahal şi Jonathan Benanav, de 33 de ani, vice – preşedinte executiv la cazinoul – hotel Trump Plaza”.

Extras dintr-un articol de pe „New York Times” din oct. 1989

Foarte interesant e faptul că într-un articol şocant de pe site-ul reformation.org, este lansată teoria conspiraţiei conform căreia şi Donald Trump ar fi murit în 1989, în acel accident de elicopter, el fiind înlocuit ulterior cu o copie / sosie / „doppelganger” („dublură ” în limba germană). Citez din articol:

„După accident, saga Trump a devenit cu adevărat bizară. Soţia sa, Ivana a divorțat de Donald „învat” și a obținut custodia copiilor. În decembrie 1993, Donald „înviat” s-a căsătorit cu Marla Maples în Florida”.

Se observa cateva diferente intre Trump (in stanga, 1988, cu fosta sotie, Ivana) si Donald din 1993 (in dreapta – cu noua sa sotie, Marla Maples)

Chiar aşa să fie? Să fi murit adevăratul Donald Trump în anul 1989, iar falsul Donald Trump a ajuns preşedintele SUA? Dacă ar fi adevărată teoria asta absurdă, cine ar fi avut acest interes? De cine ar fi manipulat Trump din umbră?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock