Un oficial NASA recunoaşte că agenţia spaţială americană se ocupă cu lucruri ascunse care ne-ar îngrozi, dacă le-am afla…


În lumea conspiraţioniştilor, NASA (National Aeronautics and Space Administration, adică Administraţia Naţională de Aeronautică şi Spaţiu) este percepută mai degrabă a fi acronimul lui Never A Straight Answer (adică „Niciodată un răspuns onest”). Mulţi conspiraţionişti au fost consideraţi de mass-media oficială ca fiind „paranoici”, „nebuni”, atunci când aceştia spuneau că NASA ascunde multe lucruri, având o mulţime de proiecte spaţiale secrete. Am arătat acest lucru chiar într-un articol recent din anul acesta (2018) – 8 lucruri uluitoare pe care NASA le ţine ascunse de noi – în care prezentam multe aspecte pe care agenţia spaţială americană le ascunde de noi.

A fost într-adevăr NASA cu un echipaj uman pe Lună în 1969 sau s-a falsificat această aselenizare? A descoperit NASA planeta X şi ne ţine ascuns lucrul acesta de noi? (Planeta X şi “Steaua Morţii” au fost descoperite încă de acum 30 de ani, iar nouă ni s-a ascuns acest lucru!). Toate aceste aspecte le-am discutat de mai multe ori pe site… unii m-au acuzat şi pe mine că aş fi „paranoic”. Nu se poate ca cei de la NASA să nu spună adevărul… ei au întotdeauna dreptate şi sunt transparenţi faţă de noi!

Dar iată că acum (surpriză!) chiar cei de la NASA recunosc că ascund multe lucruri faţă de noi. Într-un articol de pe mediafax.ro, ni se arată cum pe Paul Hertz, directorul diviziei de astrofizică din cadrul NASA, l-a scăpat gura pe dinainte: „Aveţi grijă ce vă doriţi. Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea. Vă promit asta”. Multă lume a presupus că se referă la descoperirea unor forme de viaţă extraterestre. După ce postarea s-a viralizat, Hertz a revenit pe Twitter cu o altă declaraţie, în care spune că nu s-au descoperit semne ale existenţei vieţii extraterestre, dar când aceste vor fi descoperite, NASA ne va anunţa sigur.

Aşadar, chiar un oficial NASA declară că agenţia se ocupă cu „chestii” despre care ne-am îngrozi dacă am afla. De ce nu sunt făcute cunoscute publicului? De ce să nu ştim adevărul? Iată de aceea se nasc teoriile conspiraţiei, pentru că multe ni se ascund…


Lasă un comentariu