Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost agent CIA recunoaşte că Marina Americană ar deţine o navă aeriană care ar ajunge pe Lună în doar 90 de minute!

200

blankProducătorul unui videoclip postat pe YouTube (îl puteţi vedea la sfârşitul articolului) susţine nici mai mult nici mai puţin că….armata Statelor Unite ar deţine o navă spaţială care ar fi capabilă să ajungă pe Lună în doar…o oră şi jumătate! Adică, dacă e să facem o mică comparaţie, cam atât ar dura o călătorie cu avionul între Bucureşti şi Viena, fără escală! Iată câteva idei din videoclip:

* În ciuda faptului că nu există dovezi clare, unii autori conspiraţionişti, ca Al Bielek, Preston Nichols, Andrew Basiago şi Laura M. Eisenhower, susţin că armata americană a dezvoltat încă din anii 1940 mai multe programe secrete de călătorie în timp şi spaţiu.

* Gunther “Ross”  Russbacher, fost căpitan al Serviciilor de spionaj din cadrul Marinei americane, care a lucrat pentru CIA, i-a spus soţiei sale, Rayellan Allan, că Marina Americană deţine nave aeriene capabile să părăsească atmosfera Pământului şi să ajungă pe Lună în mai puţin de 90 de minute.

* Tot acelaşi Russ i-a mai spus soţiei sale că a avut acces la bazele submarine străvechi ale extratereştrilor.

* Russ a fost implicat în mai multe operaţiuni CIA din timpul administraţiilor Reagan şi Bush din anii 1980, şi, după ce a fost expus publicului, a fost arestat (cu acuzaţia de răpire a nepoatei sale – o acuzaţie ridicolă), iar, după un timp, a dispărut.

* Există câteva fragmente dintr-un interviu acordat de soţia lui Russ, Rayellan Allan, în august 2008 televiziunii Freedom Force TV, în care apar o mulţime de dezvăluiri incredibile.

* Apoi, jumătate din videoclipul de mai jos, se referă la un subiect pe care noi l-am mai discutat pe acest site, şi anume, faptul că un fost astronaut care a fost pe Lună, Gene Cernan, recunoaşte că americanii au fost deja cu un echipaj uman pe…Marte! (citeşte mai multe AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/gene-cernan-astronautul-de-pe-luna-recunoaste-ca-americanii-au-ajuns-deja-pe-marte-cu-echipaje-umane/).

Orgoni Crystal