Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost agent CIA recunoaşte că Marina Americană ar deţine o navă aeriană care ar ajunge pe Lună în doar 90 de minute!

  •  
  •  
  •  
  •  

blankProducătorul unui videoclip postat pe YouTube (îl puteţi vedea la sfârşitul articolului) susţine nici mai mult nici mai puţin că….armata Statelor Unite ar deţine o navă spaţială care ar fi capabilă să ajungă pe Lună în doar…o oră şi jumătate! Adică, dacă e să facem o mică comparaţie, cam atât ar dura o călătorie cu avionul între Bucureşti şi Viena, fără escală! Iată câteva idei din videoclip:

* În ciuda faptului că nu există dovezi clare, unii autori conspiraţionişti, ca Al Bielek, Preston Nichols, Andrew Basiago şi Laura M. Eisenhower, susţin că armata americană a dezvoltat încă din anii 1940 mai multe programe secrete de călătorie în timp şi spaţiu.

* Gunther „Ross”  Russbacher, fost căpitan al Serviciilor de spionaj din cadrul Marinei americane, care a lucrat pentru CIA, i-a spus soţiei sale, Rayellan Allan, că Marina Americană deţine nave aeriene capabile să părăsească atmosfera Pământului şi să ajungă pe Lună în mai puţin de 90 de minute.

* Tot acelaşi Russ i-a mai spus soţiei sale că a avut acces la bazele submarine străvechi ale extratereştrilor.

* Russ a fost implicat în mai multe operaţiuni CIA din timpul administraţiilor Reagan şi Bush din anii 1980, şi, după ce a fost expus publicului, a fost arestat (cu acuzaţia de răpire a nepoatei sale – o acuzaţie ridicolă), iar, după un timp, a dispărut.

* Există câteva fragmente dintr-un interviu acordat de soţia lui Russ, Rayellan Allan, în august 2008 televiziunii Freedom Force TV, în care apar o mulţime de dezvăluiri incredibile.

* Apoi, jumătate din videoclipul de mai jos, se referă la un subiect pe care noi l-am mai discutat pe acest site, şi anume, faptul că un fost astronaut care a fost pe Lună, Gene Cernan, recunoaşte că americanii au fost deja cu un echipaj uman pe…Marte! (citeşte mai multe AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/gene-cernan-astronautul-de-pe-luna-recunoaste-ca-americanii-au-ajuns-deja-pe-marte-cu-echipaje-umane/).


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu