Entităţi private şi guvernamentale americane produc, în secret, de mai mulţi ani, dispozitive antigravitaţionale?


Aşa cum se poate observa şi din videoclipul de la finalul acestui articol, un om pare că se mişcă fără probleme într-un dispozitiv ce pare a fi unul antigravitaţional. Se spune că entităţi private sau publice din SUA au fost şi sunt capabile să creeze tehnologie antigravitațională, de foarte mulți ani, dar informațiile sunt suprimate publicului larg.

Într-un articol care a apărut în anul 2002 pe site-ul spacedaily.com, Boeing, cel mai mare producător de avioane din lume, a recunoscut că are în lucru proiecte anti-gravitaționale, care ar putea schimba un secol de tehnologie aerospațială convențională. Compania a încercat să solicite servicii unui om de ştiinţă rus, care susține că a dezvoltat dispozitive anti-gravitaționale în Rusia și Finlanda. În anul 2002, Boeing a încercat să dezvolte o relație de colaborare cu savantul în cauză, Dr.Evgheni Podkletnov, al cărui proiect are un nume propriu: „GRASP – Gravity Research for Advanced Space Propulsion, adică Cercetarea Gravitaţională pentru Propulsia Spaţială Avansată.” Un document de informare GRASP, obținută de revista militară „Jane’s Defense Weekly”, arată clar că dacă modificarea gravitației este reală, atunci se va schimba întreaga activitate aerospațială.

Pe 16 august 2020, noaptea pe cer, undeva deasupra Texasului (SUA), un martor a surprins într-un videoclip un obiect bizar, ce seamănă cu o presupusă aeronavă triunghiulară roșie antigravitaţională. De ce „antigravitaţională”? Pentru că martorul susţine că aeronava nu scoatea niciun sunet și nu se mișca deloc, doar stătea acolo pe cerul nopții. Luminile mici pe care le vedeți provin din câmpul electromagnetic din jurul obiectului. Deși aeronava este foarte asemănătoare cu faimoasa TR3-B, ar putea fi și TR3-A Black Manta, care este numele unei aeronave de supraveghere a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, dezvoltată în cadrul unui „proiect negru”. Videoclipul excepțional al posibilei aeronave „Black Manta” (care, apropo, oficial nici nu există) poate fi văzut AICI, începând cu minutul 1:55.


Lasă un comentariu