O planetă-cometă hibrid gigantică, Hercolubus sau „Planeta roşie”, se apropie de noi – credea un faimos astronom chilian


Carlos Munoz Ferrada s-a născut în Chile în 1909. Până în 1939 făcea predicții geofizice și astronomice care aveau să zguduie lumea, multe dintre predicțiile sale de cutremure și tsunami devenind realitate într-un mod spectaculos. El a prezis, de asemenea, o schimbare în traiectoria cometei Halley în anii 1960, înainte ca cineva să știe că se va apropia de Soare.

În 2001, când avea mai mult de 90 de ani, Ferrada a prezis răsturnări masive de situație, pe măsură ce o viitoare „cometă/planetă”, numită Hercolubus, se va apropia de Pământ și Soarele nostru. El l-a descris pe Hercolubus drept o cometă/planetă hibridă, deoarece are o orbită eliptică, cu coada unei comete și masa mare a unei planetei. El a spus atunci următoarele:

* Câmpul gravitațional mare care aduce această nouă stea va provoca o schimbare majoră… Omenirea nu este pregătită…
* Hercolubus va răsări în interiorul orbitei Pământului cu o viteză de 66 de kilometri pe secundă și, în același timp, periheliul său se va afla la doar 139.100.000 km de Soare.
* Este probabil că, ţinând cont de această masă cosmică gigantică care acţionează asupra Pământului, cu mari perturbări gravitaționale și geofizice, să fie afectat și câmpul de atracție al satelitului nostru.
* Cei doi poli ai Pământului vor fi îndepărtați în același timp, ca în zilele echinocțiului de primăvară și de toamnă.

În cartea „Hercolubus sau Planeta Roșie”, VM Rabolu descrie o planetă gigantică care se apropie de sistemul nostru solar, evidențiind catastrofa care va fi provocată de influența treptată a uriașului corp ceresc. Rabolu prezintă prognoza probabilă pentru umanitate, subliniind o creștere progresivă a dezastrelor naturale, cum ar fi cutremure, uragane și devastările de coastă.

Trebuie avut în vedere faptul că această carte a fost scrisă în 1998, iar de atunci au avut loc evenimente mondiale semnificative care confirmă unele dintre afirmațiile sale. Există multe speculații că această „planetă roșie” este în prezent supravegheată de mulți astronomi.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Un comentariu la „O planetă-cometă hibrid gigantică, Hercolubus sau „Planeta roşie”, se apropie de noi – credea un faimos astronom chilian”

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO