Organizaţia globalistă „Forumul Economic Mondial” doreşte „Identitatea Digitală” pentru 1 miliard de oameni! Aşadar, cineva din umbră ne va putea CONTROLA oricând…


Într-un articol publicat pe 5 noiembrie 2020 – Coperta revistei “Time” din 2 noiembrie 2020 spune totul: ni se pregăteşte “Marea Resetare”! – am vorbit, printre altele, de globalistul Klaus Schwab, şeful Forumul Economic Mondial (un organism paralel, nelegitim, nevotat de nimeni), care îşi permite să lanseze pe piaţă idei ca „Marea Resetare Mondială”. Acest Schwab are nişte idei cu adevărat halucinante despre cum trebuie să arate lumea. De exemplu, el este adeptul transumanismului, o doctrină satanistă prin care oamenii pot să devină “roboţi nemuritori”. Foarte bine am spus „roboţi”, pentru că oamenii ce vor accepta implantarea de tot felul de microcipuri în organismul lor (pentru obţinerea nemuririi) nu vor mai fi fiinţe.

Ei bine, pe contul de Twitter al Forumului Economic Mondial a apărut un mesaj în care se spun următoarele:A billion people have no legal identity – but a new app plans to change that”. Adică, „1 miliard de oameni nu au identitate legală, dar o nouă aplicaţie plănuieşte să schimbe acest lucru”.

Mesajul este însoţit de un grafic, în care se vorbeşte despre „Identitatea digitală”, ceea ce înseamnă că mesajul este destul de clar: 1/7 din locuitorii planetei vor folosi „identitatea digitală”! Asta înseamnă că cineva ne va urmări oricare mişcare vom face pe această planetă: ce plăţi vom face, ce bani primim, unde vom călători, de ce servicii medicale vom avea parte etc. – totul pe baza unei simple identităţi digitale. Reacţia celor mai multor utilizatori Twitter la o asemenea propunere a fost foarte dură. Citez doar câteva din ele:

– Lăsaţi oamenii în pace. Nimeni nu vrea „marea voastră resetare”. O vom respinge.
– Uitaţi care e treaba: voi nu sunteţi aleşi, nu aveţi niciun mandat, aceste politici nu se află în programele niciunui partid politic. Orice guvern care va adera acestui „vis totalitar” va fi expulzat.
– Lăsaţi-ne în pace. Vorbesc serios. Doar opriţi-vă.
– Aceşti sociopaţi acţionează de parcă ei cred că vor scăpa cu porcăriile astea. Toţi banii din lume nu-i vor convinge pe oameni.
– Avem nevoie de un plan pentru a lupta împotriva acestui lucru.
– Cum mai rămâne cu creativitatea, cu empatia, cu atingerea umană, cu libertatea alegerii, cu intimitatea?
– Nu, mulţumesc.
– Sclavia nu e darul de Crăciun pe care-l aşteptam.
– Nişte nazişti.
– O nebunie totală.
– Să simplific ceea ce vor ei să facă: CONTROLUL. Asta e o cale uşoară pentru ei pentru a te controla, dacă nu doreşti să te supui. Dacă nu o vei face, ei pot să-ţi închidă electricitatea, contul bancar, să-şi şteargă existenţa. Nu permiteţi acest gunoi.
– Cine conduce această organizaţie? Lucifer?
– Nu, mulţumesc, psihopaţilor!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO