Coperta revistei „Time” din 2 noiembrie 2020 spune totul: ni se pregăteşte „Marea Resetare”!


Nu e nicio surpriză că în numărul din 2 noiembrie al revistei „Time” (considerată de unii ca fiind „revista Ocultei Mondiale”), pe copertă apare Pământul aflat în reconstrucţie, cu ajutorul unor schele de construcţii. Iar pe această imagine scrie cu litere mari „The Great Reset”, adică „Marea Resetare”.

Ca să fie clar de la început… cred că multora dintre noi ne place progresul, adică să ne folosim de lucrurile noi (bune) pentru a ne face vieţile mai uşoare şi mai fericite. Însă, atât timp cât ele nu ne ştirbesc din drepturile şi libertăţile noastre ca oameni, pe care le avem din naştere: dreptul de a supravieţui, de a beneficia de educaţie şi sănătate, dreptul de a munci, dreptul de a gândi liber şi dreptul de a ne exprima liber – în general, dreptul de a fi liberi.

Însă „Marea Resetare” propusă în revista „Time” este, din păcate, o viziune neomarxistă – fascistă, care urmăreşte să mai îngrădească din drepturile omului. Adică, „interesul colectivităţii trebuie să primeze în faţa interesului indivizilor”, la fel cum era sloganul lui Hitler.

„Marea Resetare” se vrea a fi impusă în lume, după pandemia de coronavirus, iar iniţiatorul acestui program este o structură globalistă, Forumul Economic Mondial (World Economic Forum). Acest forum, ca şi alte structuri globaliste (Grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relaţii Externe etc.), sunt structuri paralele, oculte, conduse din umbră de oameni pe care nimeni nu îi cunoaşte, deşi, teoretic, membrii lor sunt „la vedere”. Cum îşi permit asemenea structuri paralele, globaliste, să ia ei decizii pentru viitorul omenirii? I-au ales cineva? Au fost ei votaţi de oameni?

Forumul Economic Mondial a fost creat şi este condus de un german, Klaus Schwab, născut în 1938 în Germania hitleristă. Acest om, care a devenit „mare personalitate mondială”, are nişte idei cu adevărat halucinante despre cum trebuie să arate lumea. De exemplu, Schwab este adeptul transumanismului, o doctrină satanistă prin care oamenii pot să devină “roboţi nemuritori”. Astfel, omului viitorului va fi modificat în mod semnificativ de tehnologii, ceea ce va naşte aşa zisa „eră transumană”. Mai precis, se vor folosi tehnologii avansate prin care oamenii vor deveni super-oameni, nu cu mult departe de modelul „Superman”, prin implanturi şi chip-uri conectate în trupuri. Se va urmări, de asemenea, prelungirea cât mai mult a vieţii, eventual obţinerea nemuririi. Pericolul acestei filozofii constă în faptul că ea urmăreşte transformarea omului dintr-o fiinţă naturală într-una cât mai artificială, asemenea unui robot; omul va fi un fel de „Robocop” sau „Frankenstein”, o „fiinţă” poate chiar lipsită de conştiinţă… Oare asta ne dorim?

Citiţi mai multe despre Klaus Schwab şi organizaţia sa, Forumul Economic Mondial, în excelentul articol de pe winteroak.org.uk, intitulat „Klaus Schwab and his great fascist reset”, adică „Klaus Schwab şi marea sa resetare fascistă”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock