Schelet de extraterestru în Mexic / tehnologie nucleară folosită acum 45.000 de ani în Irak / urme de gloanţe în paleolitic… Cum explică specialiştii toate acestea!?

  •  
  •  
  •  
  •  

Trecutul acestui Pământ e plin de mistere şi, citind exemplele de mai jos, e total ilogic să credem doar în versiunea oficială a ştiinţei, care ne spune că omul ar fi evoluat doar din maimuţe… Serios!?

În octombrie 1976, revista mexicană Lunes de Excelsior” publica un amplu reportaj, însoțit de fotografii, care prezenta scheletul unei ființe humanoide necunoscute, descoperit într-o carieră de piatră. „Acest schelet are înălțimea relativ mică, omoplați netezi, coloana vertebrală lipsită de coaste și apofize dorsale, precum și unele cioturi care par să fi fost brațe, toate stăbătute de numeroase orificii și canale ce conțineau probabil venele și sistemul nervos. Craniul este rotund, oarecum asemănător cu cel al unui câine, dar nu are orbite, ci doar un fel de «trompă» osoasă. Directorul Muzeului Antropologic din Ciudad de Mexico a refuzat să dea amănunte sau să se pronunțe definitiv, dar specialiștii francezi și americani sunt de părere că această ființă nu era de origine terestră.”

În revista „Life” din 1968, în Irak s-a descoperit un schelet de copil cu o vechime de aproximativ 45.000 ani, care prezenta indicii clare de iradiere cu izotopi de plumb și cobalt! Cine se “juca”, în perioada respectivă, cu tehnologie nucleară care iradia astfel de izotopi?

La Muzeul de Paleontologie din Moscova se află un craniu de bivol sălbatic, cu o vechime de câteva mii ani, descoperit în lakuția. Între arcade, acesta are o gaură mică, perfect rotundă, prin care nu poate trece decât un glonte de calibrul 9 mm. Cine vâna folosind puşti în paleolitic?

Nici până în prezent, paleontologia nu a putut găsi explicații rezonabile pentru aceste enigme. Însă, cercetătorii prezintă evoluția omului ca un proces continuu. Dar, foarte puțini dintre ei s-au încumetat să prezinte nenumăratele eșecuri, marile discontinuități dintre speciile umane și salturile calitative inexplicabile în evoluția omului.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu