Toţi ce-aţi fost învăţaţi la şcoală despre istoria omenirii este o minciună! Artefacte misterioase care pot schimba total originea şi evoluţia noastră!

3895

artefact umanToţi cei interesaţi de mistere s-au întrebat cel puţin o dată: Cum au putut egiptenii să construiască imensele piramide? Cine au construit megaliţii din Insula Paştelui? Cine a sculptat Babele din Bucegi? Cum de s-au găsit urme de dinozauri, lângă urme de oameni, când istoria şi arheologia ne învaţă că dinozaurii au murit acum 65 de milioane de ani, când oamenii nu existau? Cum de avem artefacte şi structuri ce par realizate cu tehnologii moderne, când cărţile ne învaţă că în vremurile preistorice omul era doar un sălbatic? Răspunsul este unul singur: avem de-a face cu cea mai mare conspiraţie din toată lumea, adevărata istorie a omenirii fiind acoperită. Tot ce-am fost învăţaţi la şcoală este doar o minciună! Şi culmea, comunitatea academică preferă să păstreze liniştea. De ce? Pentru că orice om de ştiinţă ar dori să prezinte alt “adevăr” decât cel oficial, ar fi considerat drept nebun şi ar fi marginalizat de comunitatea cercetătorilor.

Un ciocan vechi de 500 de milioane de ani

În iunie 1936, Max Hahn şi soţia sa, Emma, se plimbau lângă o cascadă în apropiere de Londra (Texas, SUA), atunci când au observat o stâncă cu o bucată de lemn ieşind din miezul ei. Ei au decis să ia bucata de rocă acasă; ceea ce au găsit a șocat comunitatea arheologică și științifică. În interiorul rocii se afla ciocan vechi făcut de mâna omului! Problema e că o echipă de arheologi a datat ciocanul ca având mai mult de 400 de milioane de ani vechime, iar ulterior vârsta la care a fost evaluat artefactul a fost de 500 de milioane de ani. Capul ciocanului conţinea mai mult de 96% de fier, neputând fi găsit în această stare în natură, ci doar prin metodele de topire relativ moderne.

Figurină de lut veche de cel puţin 15 milioane de ani

În 1889 aproape Nampa, Idaho (SUA), în timp ce muncitorii lucrau la o fântână, o figurină mică din lut ars a fost extrasă de la o adâncime de 100 de metri. Pentru a atinge această adâncime, muncitorii au trebuit să sape prin mai multe straturi. Stratul în care a fost găsită figurina a fost datat ca având cel puțin 15 de milioane de ani! Aşadar, şi figurina avea cel puţin 15 milioane de ani vechime, dacă nu mai mult! Dar totuşi, oamenii de ştiinţă ne spun că omul are mai puţin de 1 milion de ani de când a apărut…

Un clopot de 300 de milioane de ani, realizat dintr-un aliaj necunoscut

În 1944, un băiat de 10 ani, Newton Anderson, a scăpat o bucată de cărbune în subsolul casei sale, iar aceasta s-a rupt în două, după ce-a lovit podeaua. Ce-a descoperit în interiorul bucăţii de cărbune sfidează orice explicație ştiinţifică actuală: acolo se afla un clopot cu mâner sculptat. O analiză a fost efectuată şi s-a constatat că clopotul a fost realizat dintr-un amestec neobișnuit de metale, diferit de orice aliaje moderne cunoscute (cupru, zinc, staniu, arsenic, iod, seleniu etc.). Iar bucata de cărbune a fost estimată la 300 de milioane de ani vechime!

Clopotul din carbune
Clopotul din carbune

Există mai multe artefacte asemănătoare descoperite în interiorul unor bucăţi de cărbune:

* Pe 11 iunie 1891, în Morrisonville, Illinois (SUA), o doamnă a găsit într-o bucată de cărbune un lanț circular de aur, cu o lungime de aproximativ 25 de cm lungime. Lanțul a fost descris ca fiind “antic”, fiind lucrat manual extrem de “ciudat.”

* În 1912, un muncitor care lucra într-un furnal a descoperit într-o bucată de cărbune o oală extrem de veche.

Oala din carbune
Oala din carbune

Cubul Salzburg

Cubul Salzburg este un alt puzzle antic, găsit de către un lucrător pe nume Reidl, într-o turnătorie austriacă în 1885. La fel ca celelalte de mai sus, lucrătorul a găsit în interiorul unui cărbune un cub de metal. Analiza a stabilit că obiectul de fier forjat era evident lucrat manual. Însă, cărbunele avea milioane de ani vechime.

Acestea sunt doar câteva exemple de artefacte, care au fost marginalizate de lumea ştiinţifică. Multe din ele nici măcar nu au fost expuse în muzee, ci au fost ascunse în depozite, pierzându-se aproape urma lor. Şi, dacă vreun arheolog onest va încerca să dezvăluie publicului originea reală a acestor obiecte “anormale”, colegii lui îl vor pune la zid, iar cariera arheologului se va termina brusc.

Din păcate, majoritatea dintre noi acceptă doar ceea ce suntem învăţaţi la şcoală, fără să ne mai punem şi alte întrebări. Acesta este modul în care sistemul nostru educațional este proiectat. Dar adevărul este că originea rasei umane este o enigmă totală. Nimeni, niciodată, de fapt, nu știe cât de veche este umanitatea, cum a apărut şi de unde ar proveni; este un mister complet.