Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O cercetătoare în domeniul paranormalului susţine că a decodificat un mesaj şocant pentru omenire de la o inteligenţă extraterestră


Acest articol o să vi se pară la unii prea SF, prea fantezist, prea de tot… aşa că depinde numai şi numai de voi dacă îl credeţi sau nu. Eu n-am să-mi exprim deloc opinia, n-am făcut decât o simplă traducere după un videoclip YouTube.

Cercetătoarea în ufologie şi paranormal Linda Moulton Howe a tradus o parte din codul binar obţinut de la un sergent al Armatei Americane, care susţine că a primit un mesaj descărcat de la o inteligenţă extraterestră, care include un avertisment criptic despre sistemele stelare din Orion și Zeta Reticuli. Simbolurile și codurile codului binar au fost recuperate de la OZN-uri prăbușite.

A fost confirmat, independent unul de celălalt, de către Linda Moulton Howe și de către un alt cercetător (Dr. Horace Drew), faptul că simbolurile lui C.J. reprezintă, de fapt, un mesaj scris în cod binar, care poate fi tradus prin intermediul unui tabel standard ASCII.

Mesajul lui C.J spune următoarele:

„Protecția continuă a omenirii 49.27n 11.5e. Expuneți cunoștințele ascunse către TOȚI cetățenii. Progresul este imperativ pentru supraviețuirea planetară. Feriți-vă de Orion 1350.3 și Z Ruticuli 39.170. Evitați mesajele (semnalele) trimise”

Original în limba engleză este acesta: „Continuous protection of humanity 49.27n 11.5e. Expose Hidden Knowledge to ALL ` citizens
Advancement imperative for planetary survival Beware of Orion 1350.3 and Z Ruticuli 39.170. Avoid (signal) messages sent”.


Lasă un comentariu