Mormonii au cea mai mare bază de date din lume despre rasa umană. De ce?

261

În 1823, un băiat de 18 ani din Palmyra (New York) a fost vizitat de un înger, spunându-i-se de nişte farfurii de aur magice. Având nişte ochelari speciali, el a fost capabil să le traducă într-o carte în care era vorba despre cum tribul pierdut al Israelului a fost vizitat de Iisus în America cu câteva sute de ani în urmă. În 1831, el a început o Biserică în Kirtland (Ohio). Mai târziu, el a spus că membrii Bisericii mormonilor ar putea acţiona ca “reprezentanţi” ai persoanelor decedate, şi pentru aceasta i-a botezat şi i-a reunit în clanuri de familii care vor face parte împreună din paradis.

Membrii Bisericii mormonilor sunt îngrijoraţi de strămoşii lor care au trăit înaintea apariţiei acestei biserici, şi care nu vor fi capabili să fie alături de ei în paradis. Aşa că au început să studieze cine au fost acei strămoşi, cu timpul devenind nişte genealogişti ai dracului de buni.

Într-un munte de granit aflat la circa 30 km sud-est de Salt Lake City (Utah, SUA) mormonii şi-au construit o uriaşă încăpere subterană, unde sunt înregistrate informaţii despre naşterile, căsătoriile şi morţile a peste 2 miliarde de oameni, devenind astfel cea mai mare bază de date despre rasa umană din lume. Aflată la circa 200 de metri în interiorul muntelui şi având un înveliş ce-l protejează şi de atacuri nucleare, Adăpostul de la Muntele de Granit (Granite Mountain Vault) are peste 5 miliarde de documente, înregistrate sub formă de microfilme sau microfişe.

25.000 de voluntari lucrează pentru a scana şi a indexa toate aceste documente, şi pentru a le pune pe Internet pe site-ul www.ancestry.com, site creat de Biserica mormonilor şi care are până acum aproape 1 milion de abonaţi. Ei deţin toate înregistrările despre naşterile, căsătoriile şi morţile tuturor cetăţenilor americani din ultimii 200 de ani.

Întrebarea e: ce fac mormonii cu aceste date impresionante? Contează atât de mult ovulele, spermatozoizii sau ADN-ul cuiva pentru a ajunge în Paradis?

P.S. Cine vrea să se delecteze despre idioţeniile acestei secte, poate citi şi acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/mormonii-secta-care-crede-ca-dumnezeu-a-fost-om-iar-iisus-frate-cu-satana/