EXCLUSIV! O istorie alternativă a omenirii: războaiele de pe Pământ sunt conflicte secrete între hibrizii conduşi de doi conducători Anunnaki


Vă prezint în continuare o foarte scurtă istorie a omenirii după cartea lui Sasha Alex Lessin şi Janet Kira Lessin – „Anunnaki: moştenirea zeilor”. Eu nu cred nimic din această carte, dar vă prezint şi acest punct de vedere ciudat.

Anu, extraterestrul Anunnaki, succesorul legal al regelui Lahma de pe planeta Nibiru, a semnat un tratat cu regele Alalu, cel care l-a ucis pe Lahma. Anu a renunţat în a mai fi succesor al lui Lahma și a fost de acord să lase conducerea lui Nibiru nepotului lui Alalu, Marduk. Dar, ulterior Anu a renegat şi abrogat tratatul, l-a deposedat pe Alalu și a negat coroana lui Nibiru pentru Marduk.

Prințul Marduk a crescut pe Pământ, unde s-a alăturat tatălui său Enki, cercetătorul-şef, conducătorul expediţiei Anunnakilor pentru exploatarea aurului de pe Pământ. Marduk s-a împreunat cu o femelă-hibrid, ai cărei strămoşi au fost creaţi de tatăl său şi din care provenim noi, oamenii. Marduk a construit Babilonul.

În anul 3450 î.Hr., comandantul suprem al Anunnakilor, Enlil (Iehova) l-a trimis pe fiul său, Ninurta, să bombardeze Babilonul lui Marduk. În anul 2924 î.Hr. izbucneşte un război fraticid: fratele lui Marduk, Nergal, a bombardat Sodoma şi Gomora pentru a-l ucide pe fiul lui Marduk, Nabu. Între timp, Enlil a părăsit Pământul, lăsându-l lui Marduk.

Marduk ne-a împărțit pe noi oamenii (hibrizii creaţi în laborator) în națiuni şi religii; el și agenții săi (Illuminati) ne conduc atunci în secret. În anul 530 d.Hr., regele Nibirului, Anu, a dat coroana lui nepotului său Nannar (Allah). De atunci şi până astăzi există foarte multe războaie pe Pământ, care, de fapt, sunt conflicte secrete între hibrizii lui Nannar şi cei ai lui Marduk.


Lasă un comentariu