Se apropie sfârşitul lumii? Spirite demonice apar pe geamurile de la Casa Albă, în timpul discursurilor preşedinţilor Bush şi Obama!

277

spirite la Casa AlbaÎn Evanghelia lui Matei 24:37 stă scris: “Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului”. Aşadar, la sfârşitul timpurilor va fi ca pe vremea lui Noe. Dar, ce-a fost atunci? În Geneza capitolul 6, citim exact de ce a trimis Dumnezeu potopul pe Pământ: pentru a distruge vieţile tuturor oamenilor, cu excepţia lui Noe şi a familiei sale. “Fiii lui Dumnezeu” (sau “îngerii căzuţi”) au coborât pe Pământ, s-au împreunat cu oamenii şi au născut aşa zişii “Nephilim” sau giganţi. Acestea erau creaturi malefice, ce nu puteau fi mântuite, aşa că Dumnezeu a luat hotărârea de a-i distruge cu ajutorul potopului:

4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.
5. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele,
6. I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Şi a zis Domnul: “Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci îmi pare rău că le-am făcut”. (Geneza cap.6)

Pe de altă parte, v-aţi întrebat vreodată de ce suntem saturaţi şi suprasaturaţi cu întâmplări despre prezenţa extratereştrilor, spiritelor, fantomelor şi a altor “creaturi paranormale”? Există zeci de mii de întâmplări în fiecare an… şi chiar dacă o bună parte din ele ar fi false, tot ar mai rămâne câteva mii autentice. Ce se întâmplă în ultima perioadă? Ne-au invadat extratereştrii şi demonii?

Poate asta doreşte să ne spună Iisus în Matei 24:37… faptul că în perioada noastră (când poate se apropie sfârşitul lumii), vom fi martorii unei prezenţe incredibil de mari a spiritelor şi demonilor şi poate chiar o reîntoarcere a giganţilor pe planeta noastră.

Iar aceşti demoni, spirite, “extratereştri” sau spuneţi-i cum le vreţi şi-au făcut apariţia chiar şi în rândul ultimilor doi preşedinţi americani, George Bush şi Barack Obama, în timp ce aceştia îşi ţineau discursurile la Casa Albă. Puteţi vedea aceasta din videoclipul de la finalul articolului. Am făcut şi eu câteva capturi de pe acest videoclip… şi, într-adevăr, se pot observa nişte chipuri ciudate (de origine demonică!?) de la ferestrele Casei Albe, atunci când vorbeşte Obama sau Bush.

demon la Casa Alba 1

Totul e doar o reflexie ciudată a luminii? Sau chiar la Casa Albă “demonii” îşi fac apariţia nestingherit? Vine sfârşitul lumii?

demon la Casa Alba 2

Ca întotdeauna, voi decideţi…

P.S. Mi-am adus aminte că acum vreo 6 luni, am scris un articol asemănător, dar în care aş fi observat nişte “fantome” ciudate pe la ferestrele hotelului Traian din Iaşi: Sunt eu nebun sau am prea multă imaginaţie? Văd două fantome la ferestrele hotelului “Traian” din Iaşi… Să fie vorba doar de reflexiile de la geamuri?