Pasăre cu aripi de foc? O creatură asemănătoare legendarei păsări Phoenix a fost observată în cer…


Privind spre înaltul cerului din Montrose (Colorado, SUA), două persoane au fost martore la ceva care le-a șocat cu adevărat:

„Urmăream apusul de soare pe cer, atunci când eu şi soțul meu am văzut lumini strălucitoare venind dinspre vest. Am alergat în casă pentru a-mi lua telefonul, iar soţul meu s-a dus după aparatul foto Canon. Eu am filmat primul obiect strălucitor, în timp ce soţul meu a făcut fotografii la cel de-al doilea obiect.

Cea mai bună descriere a ceea ce am văzut este „pasărea Phoenix” sau o „fiinţă angelică”. Aveau un corp lung, asemenea unui cilindru argintiu; aripile erau curbate în sus la 80 de grade, fiind de un portocaliu foarte strălucitor. Ele mai aveau un fel de voal transparent triunghiular, care părea translucid (…) Nu ştiu dacă ne-a înconjurat orașul de două ori sau, de fapt, erau două creaturi, care veneau una după cealaltă“.

Într-adevăr, dacă vă uitaţi la fotografia mărită a unei creaturi zburătoare misterioase, se poate observa forma legendarei „pasăre Phoenix”, care zbura cu „aripi de foc”.

Să fie vorba, din nou, de proiectul „Blue Beam”, prin care NASA încearcă să înşele omenirea cu ajutorul unor imagini holografice? Sau poate că e vorba de fiinţe venite din alte dimensiuni, pe care noi nu avem capacitatea de a le înţelege?


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO