Dispariţia enigmatică a unui bărbat din autobuz… S-a dus el în altă dimensiune, alături de soţia lui, care dispăruse cu câţiva ani mai devreme?


Imagine: maxpixel.net (Commons Creative – free)

Mulţi cei care dispar sunt declaraţi în cele din urmă „morţi în lipsă”, dar circumstanțele și datele morții lor rămân un mister. În acest articol vă voi prezenta un caz de dispariţie mai puţin cunoscut, dar cu adevărat misterios.

James E. Tedford este numele bărbatului care a dispărut enigmatic în noiembrie 1949. Tedford s-a îmbarcat într-un autobuz în St. Albans, Vermont (SUA), unde fusese pentru a-şi vizita familia. El luase autobuzul spre Bennington, Vermont, unde locuia într-o casă de pensionari.

14 pasageri l-au văzut pe Tedford în autobuz, dormind pe scaunul său, după ultima oprire înainte de Bennington. Ceea ce nu are sens este că atunci când autobuzul a sosit în Bennington, Tedford nu a mai fost găsit. Toate lucrurile sale se aflau în locul de depozitare al lucrurilor din autobuz.

Ceea ce este chiar mai ciudat în acest caz este că soția lui Tedford a dispărut și ea cu câțiva ani mai devreme. Tedford era veteran al celui de-al doilea război mondial și când s-a întors din război, a descoperit că soția sa dispăruse, iar proprietatea lor fusese abandonată.

Soția lui Tedford a găsit o cale să-şi aducă soțul alături de ea în altă dimensiune?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock