Dispariţia enigmatică a unui bărbat din autobuz… S-a dus el în altă dimensiune, alături de soţia lui, care dispăruse cu câţiva ani mai devreme?


Imagine: maxpixel.net (Commons Creative – free)

Mulţi cei care dispar sunt declaraţi în cele din urmă „morţi în lipsă”, dar circumstanțele și datele morții lor rămân un mister. În acest articol vă voi prezenta un caz de dispariţie mai puţin cunoscut, dar cu adevărat misterios.

James E. Tedford este numele bărbatului care a dispărut enigmatic în noiembrie 1949. Tedford s-a îmbarcat într-un autobuz în St. Albans, Vermont (SUA), unde fusese pentru a-şi vizita familia. El luase autobuzul spre Bennington, Vermont, unde locuia într-o casă de pensionari.

14 pasageri l-au văzut pe Tedford în autobuz, dormind pe scaunul său, după ultima oprire înainte de Bennington. Ceea ce nu are sens este că atunci când autobuzul a sosit în Bennington, Tedford nu a mai fost găsit. Toate lucrurile sale se aflau în locul de depozitare al lucrurilor din autobuz.

Ceea ce este chiar mai ciudat în acest caz este că soția lui Tedford a dispărut și ea cu câțiva ani mai devreme. Tedford era veteran al celui de-al doilea război mondial și când s-a întors din război, a descoperit că soția sa dispăruse, iar proprietatea lor fusese abandonată.

Soția lui Tedford a găsit o cale să-şi aducă soțul alături de ea în altă dimensiune?


Lasă un comentariu