O „creatură” misterioasă se plimbă nestingherită în mijlocul Londrei, pe râul Tamisa! Ar putea fi chiar şi un submarin rusesc secret…


submarin rusesc mijlocul LondreiPe YouTube a mai apărut un filmuleţ bizar în care e posibil să fi fost surprinsă o creatură misterioasă, în mijlocul Londrei, pe râul Tamisa. Citez din descrierea în limba spaniolă făcută pe YouTube de către canalul „Extranotix Misterio”:

Un cetățean din Londra, care se afla în telefericul de la Greenwich pe 26 martie 2016 a văzut ceva misterios şi uriaş, aflat în mișcare, sub suprafața râului Tamisa. În scurtul videoclip se poate vedea creatura misterioasă care iese din apă și apoi se întoarce înapoi la fundul mării.

Scott C. Waring, de pe site-ul de paranormal „UFO Sightings Daily” spune următoarele: „Această creatură misterioasă a fost înregistrată timp de doar câteva secunde, dar dă impresia că e mult mai mare decât putem vedea. Umbra obiectelor de sub apă este foarte lungă și-mi dă impresia de a fi mult mai mare decât vedem la suprafață. Tamisa este conectată la ocean, astfel încât acesta ar putea fi o balenă pierdută sau chiar și un submarin rusesc. Rușii sunt cunoscuți pentru că îşi furișează submarinele lor prin alte țări. Sigur că ar putea fi o creatură extraterestră, dar eu cred că e, probabil, un submarin rusesc”.

P.S. Iată şi părerea mea: dacă ar fi fost un submarin rusesc, el n-a fost detectat şi interceptat de Marina britanică? Nu cred că britanicii permit oricărei nave militare să vină şi să se plimbe în mijlocul Londrei…

submarin rusesc mijlocul Londrei 1

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock