Un cercetător american ne avertizează: sfârşitul lumii va veni pe 27 septembrie 2015, atunci când un asteroid gigant va lovi Pământul! De ce iarăşi suntem ameninţaţi cu Apocalipsa?


asteroid pe Pamant 1Credeţi că a scăpat de fenomenul sfârşitului lumii de pe 22 decembrie 2012? Nici pe departe! Iată că acum avem o nouă dată despre care se crede că va aduce sfârşitul lumii: 27 septembrie 2015! N-am spus-o eu, ci aşa putem citi de pe un blog, Nesaranews.com. Iată principalele idei:

* Pe 27 septembrie 2015 Pământul va fi distrus şi nimeni nu se va putea salva. Toată viaţa de pe Terra va fi distrusă; nu vor scăpa de moarte nici măcar elitele care se vor ascunde sub buncăre;

* Această informaţie şocantă a fot oferită de un om de ştiinţă american. Toate datele ştiinţifice furnizate de el până acum arată faptul că Terra va fi lovită de un asteroid gigantic, cu un diametru de câteva mii de kilometri, pe 27 septembrie 2015.

* Asteroidul va lovi Brazilia, iar unda sa de şoc va lovi totul în cale. Pământul se va cutremura violent timp de 30 de minute. Mulţi vulcani vor erupe, Pământul se va crăpa, iar distrugerea în masă propriu-zisă va începe pe 28 septembrie 2015.

* Este clar că viaţa pe Pământ, dar şi specia umană va dispărea de pe Terra.

* Unda de şoc va putea afecta chiar şi armele nucleare care se găsesc acum pe Pământ; odată explodate, miile de arme nucleare pur şi simplu vor nimici Pământul în mii de bucăţi, care vor zbura prin tot sistemul solar.

* Avem la dispoziţia 6 luni pentru a opri acest dezastru.

P.S. Cum am mai spus şi altă dată, dar mă repet: aceasta este din nou o ştire falsă. Iar scopul este acela de a duce în derâdere ameninţările pentru Terra ale unor corpuri cereşti care chiar s-a putea prăbuşi peste noi. Dacă oamenii vor citi pe Internet sau în mass-media o mulţime de date ale Apocalipsei, iar în acele date nu se întâmplă nimic, cum ar fi dacă un asteroid gigantic chiar ar lovi Pământul? Cine ar mai crede? Marea majoritate a oamenilor ar râde şi ar spune: „Iarăşi vine sfârşitul lumii. Ha ha ha… :))” Acesta este scopul: decredibilizarea apocalipsei, pentru că, atunci când acest eveniment se va întâmpla, elitele lumii să se poată ascunde în linişte în buncărele lor, iar noi să fim lăsaţi „focurilor iadului”, aici pe Pământ. Acest gen de ştiri sunt foarte periculoase din acest punct de vedere, iar eu le voi demonta înainte ca ele să devină un „viral”.


Lasă un comentariu