O misiune ultrasecretă NASA pe Lună, Apollo 20, ar fi descoperit o extraterestră – „Mona Lisa” – aflată într-o stare de animaţie suspendată de 1,5 milioane de ani – susţine un astronaut. Ea ar fi fost reînviată pe Pământ…


Mona Lisa extraterestra 2Programul Apollo s-a încheiat în mod oficial în 1972, Apollo 17 fiind ultima misiune pe Lună. Dar, se pare că NASA a planificat încă trei misiuni secrete pe Lună: Apollo 18, Apollo 19 și Apollo 20. Conform mai multor conspiraţionişti, misiunile Apollo au descoperit vechi structuri artificiale pe Lună, și de aceea NASA a vrut să le exploreze, fără a le face aduce la cunoștința publicului.

Apollo 20 este considerat a fi una dintre cele mai controversate misiuni conspiraţioniste din istorie. În 2007, mai multe videoclipuri au fost încărcate pe YouTube, utilizatorul care le-a oferit pretinzând că ar fi imagini din timpul misiunii Apollo 20. Videoclipurile granulate au fost aparent filmate pe peliculă de film de 16 mm și arată interiorul modulului de comandă Apollo 20, precum și ceea ce pare a fi arhitectura complexă a unui oraș lunar pustiu (vedeţi imaginea de mai jos):

oras Luna 1

Cel care a postat imaginile, s-a identificat ca fiind fostul astronaut William Rutledge și, potrivit acestuia, misiunea a avut loc în 1976, făcând parte dintr-un acord secret de cooperare comună spaţială sovietico-americană. Rutledge ar fi fost ales să facă parte din echipa de cosmonauţi, întrucât ar fi fost ateu, acest lucru fiind o raritate printre astronauți în anii 1970. De ce avea nevoie NASA de un ateu pentru această misiune secretă?

Rutledge a mărturisit că misiunea Apollo 14 a inspectat regiunea polară sudică a Lunii, acolo observându-se numeroase nave spațiale abandonate și orașe grandioase părăsite.

Apollo 20 ar fi aterizat în apropierea craterului Delporte, misiunea sa fiind aceea de a explora o navă-mamă în formă de trabuc, care a fost abandonată timp de 1,5 milioane de ani. Odata ajunşi acolo, astronauţii au găsit două cadavre extraterestre. Masculul era mort; femeia, pe care au numit-o Mona Lisa, avea un corp umanoid, șase degete, iar caracteristicile ei erau similare cu cele ale unui om (vedeţi fotografia de mai jos):

Mona Lisa extraterestra

Mona Lisa se afla într-o stare de animație suspendată, adică nu era nici moartă, dar nici vie. Ea era legată de panoul de control ale navei spaţiale, cu mai multe tuburi intrând în corpul ei, care era acoperit cu o substanță asemănătoare cu ceara. Ea a fost adusă înapoi pe Pământ și se bănuiește că ar fi fost reînviată, dar păstrată undeva în secret în zilele noastre. Masculul a fost, de asemenea, adus pe Pământ, cadavrul său fiind autopsiat.

William Rutledge are acum 78 de ani și locuieşte în prezent în Rwanda. Din cauza vârstei sale, el spune că nu mai simte amenințat de dezvăluirea secretului pe care l-a jurat să-l ţină în momentul misiunii.


Lasă un comentariu