Luna nu este a noastră? OZN-uri şi alte structuri surprinse de NASA


NASA i-a surprins pe cercetătorii ozenişti, eliminând o serie de imagini ale Lunii de pe site-ul său oficial, şi lăsând altele cu o rezoluție mult mai mică. Una dintre fotografiile șterse ar putea reprezentafotografie, gheaţă, roci o bază extraterestră.

Câteva fotografii făcute de niște astronauți NASA care au fost trimiși pe Lună, au fost postate pe site. În ele puteți vedea obiecte zburătoare zburând peste Lună.

Imaginile au fost categorisite ca fiind veritabile, după o analiză amplă, a spus expertul în OZN-uri, dr. Franklin Roach. Potrivit NASA, obiectele care au fost văzute în imagini erau doar simple fragmente de resturi spaţiale care pluteau în spațiul cosmic. Așa cum era de așteptat, acest argument a fost imediat respins de unii cercetători.

Acesta nu este singurul caz în care au fost capturate imagini cu obiecte zburătoare ciudate, similare cu navele spațiale, sau cu structuri și construcții necunoscute de pe Lună. Cu toate acestea, NASA va continua să nege vreo origine artificială a acestor artefacte, afirmând că sunt particule de gheață sau roci.

Există un eveniment foarte particular al unui astronaut care a participat la misiunea STS-75. Împreună cu însoțitorii săi, el a observat sute de OZN-uri zburând în jurul Lunii. Astronautul a înregistrat totul, dar agenția spațială a clasificat filmările drept „secrete”.

Totuşi, Wernher von Braun, creatorul programului american Apollo, a declarat în mai multe rânduri că avem de-a face cu puteri mai mari decât oamenii şi-ar da seama.

Edgar Mitchell, un fost astronaut NASA care a participat la misiunea Apollo 14 în 1971, a declarat în timpul unei conferințe că extratereștrii există, iar guvernul SUA ascunde nave străine neidentificate.

Pe de altă parte, sonda spațială americană Lunar Reconnaissance Orbiter a capturat un obiect de formă ciudată pe suprafața satelitului natural al Pământului. Obiectul prezentat în imagini are o geometrie deosebită, ceea ce a stârnit multe controverse, deși nu există nicio certitudine despre ce este exact.

Pe 3 decembrie 2015, NASA a emis un comunicat de presă prin care anunţa că a identificat locul în care s-a prăbuşit una dintre rachetele misiunii Apollo 16, care a aselenizat în 1972, racheta Rapel. Dar, expertul în OZN-uri, Scott C. Waring, editor al site-ului UFO Sightings Daily, are o altă părere cu privire la descoperirea NASA. Obiectul văzut în NASA fotografie nu seamănă cu Rapel, afirmă Scott, și este „cu siguranţă” un OZN prăbușit. „Nu are cum ca acest obiect de pe Lună să fie asemănător cu racheta Rapel. Forma sa este cu totul alta”, a spus Scott. „Acest obiect este mult mai asemănător cu o navă oceanică decât cu o rachetă cilindrică. Reprezintă în mod clar rămăşiţele unei nave extraterestre”, mai adaugă editorul site-ului de OZN-uri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO