Astronautul NASA Neil Armstrong: „Am fost ameninţaţi de extratereştri să nu mai călcăm pe Lună! Ei au nişte nave uriaşe şi ameninţătoare!”


extraterestri LunaÎntr-un articol mult mai vechi din 2009 (NASA nu s-a mai dus pe Lună de frica extratereştrilor?), discutam ipoteza conform căreia obiecte de origine extraterestră ar fi spionat cu insistenţă echipajele Apollo americane, care ar fi ajuns pe Lună la finalul anilor 60 şi începutul anilor 70. Ultima dată, americanii ar fi aselenizat în 1972 şi, de atunci, nu au mai călcat pe Lună şi, probabil, că nu o vor mai face nici în viitor. Iar cauza principală ar fi „frica de extratereştrii de pe Lună”, despre care NASA ar fi păstrat secretul.

Dar, după cum relatează site-ul www.ufocasebook.com, un anumit profesor, care a dorit să rămână anonim, s-a angajat într-o discuție cu Neil Armstrong, unul din astronauţii americani care au păşit pe Lună, în timpul unui simpozion NASA. Iată care ar fi fost discuţia:

Profesorul: Ce s-a întâmplat de fapt acolo cu Apollo 11?
Armstrong: A fost incredibil, desigur ştiam mereu că există o posibilitate, dar realitatea este că am fost avertizați! (de către extratereştri). N-a fost vorba niciodată de vreo staţie spaţială sau de vreun oraş pe Lună.
Profesorul: Cum adică „aţi fost avertizaţi”?
Armstrong: Nu pot intra în detalii, decât că navele lor sunt mult superioare decât ale noastre, atât în ​​dimensiuni, cât și în tehnologii. Dumnezeule, erau uriaşe … și amenințătoare!
Profesorul: Dar NASA a mai avut alte misiuni după Apollo 11?
Armstrong: În mod natural, NASA nu putea risca să aducă panica pe Pământ. Au fost misiuni foarte rapide.

Într-un articol din 2012 (Edgar Mitchell, astronautul care a fost pe Lună, crede că extratereştrii există şi că guvernul ne ascunde acest lucru) arătam cum astronautul Ed Mitchell a dezvăluit faptul că am fost vizitaţi de extratereștri. Când Mitchell a fost întrebat dacă aceşti extratereştri au fost aceleași ființe întâlnite pe Lună, el a refuzat să răspundă.


Lasă un comentariu