Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Mister X, inventatorul motorului cu apă, a încercat să fie ucis de 10 ori de magnaţii petrolieri

274

blankÎn acest articol vă va fi dezvăluită o informaţie cu adevărat zguduitoare pentru întreaga omenire: un cercetător susţine că poate circula cu maşinile sale fără să le alimenteze cu benzină, ci doar cu apă! Aceasta ar fi cu adevărat o invenţie absolut fantastică pentru întreaga omenire, dar dezastruoasă pentru toată industria petrolului şi cea petrochimică. Articolul se bazează pe un videoclip realizat de un reporter-investigator de pe site-ul project.nsearch.com, ce pretinde că îl cunoaşte pe inventatorul motorului auto ce merge cu apă. Întrucât respectivul cercetător doreşte să fie anonim, îi vom spune simplu “Mister X”. Pe data de 4 mai 2011, site-ul project.nsearch.com va oferi un interviu cu Mister X, în care acesta va explica principiile de bază ale funcţionării motorului auto cu apă.

Din videoclipul pe care îl puteţi vizualiza mai jos, am desprins următoarele idei principale:

1) Mister X a schimbat motorul unui camionete Dodge în anul 2004, pentru a merge pe baza hidrogenului preluat din apă simplă. Până acum, cu Dodge-ul său alimentat cu apă, el a parcurs circa 13.000 de kilometri, ceea ce înseamnă că motorul şi-a dovedit fiabilitatea în timp. În prezent, el încearcă să modifice motorul unui automobil Camaro, pentru a funcţiona tot cu hidrogenul provenit din apă.

2) Mister X este un om foarte religios şi simte că el a fost ales de Dumnezeu pentru a oferi această tehnologie revoluţionară şi atât de ieftină omenirii! El spune că nimic nu-l va opri, inclusiv banii sau ameninţările cu moartea. Cei din industria petrolieră, aflând de invenţia sa “mortală” au încercat să-i ofere o mită de 1 miliard de dolari pentru a distruge toate proiectele motorului cu apă, dar el a refuzat. Văzând că mita nu are succes, au încercat să-l omoare, dar se pare că Mister X  a scăpat din numai puţin de 10 încercări de asasinat.

3) Mister X declară că nimeni nu-l mai poate opri din dezvăluirea secretului motorului auto cu apă şi că, chiar dacă va fi asasinat de forţele oculte din industria petrolului, s-a asigurat că invenţia sa va ajunge pe mâini bune şi nu se va pierde în rafturile magnaţilor petrolieri.

 

Orgoni Crystal