Este fals sau adevărat acest schelet al unei mâini uriaşe, cu 3 degete!? Pare că ar fi aparţinut unui gigant din Peru, de 3 metri înălţime…


Am găsit o postare interesantă pe un grup de Facebook dedicat paranormalului şi extratereştrilor. Este doar o fotografie (o vedeţi în acest articol) cu următoarea explicaţie:

„O mână gigantă cu 3 degete pe ea a fost găsită la sfârşitul anului 2016 într-un tunel din deşertul peruvian. Unii cred că e o vorba de o farsă, dar un doctor a examinat mâna şi a constatat că ea e de origine biologică, fiind alcătuită din piele şi os.

Radiografia cu raze X a relevat existenţa a 6 oase pe fiecare deget, iar experţii estimează că mâna aparţine cuiva care avea între 2,7 şi 3 metri înălţime. Mâna nu a aparţinut vreunei creaturi cunoscute care a trăit vreodată pe acest Pământ”.

Oare tot materialul despre care am vorbit mai sus e vreun fals? Sau, dacă este real, atunci e clar că ştiinţa modernă nu ne poate oferi răspunsurile satisfăcătoare.

Şi, dacă această mână cu 3 degete a fost găsită în Peru, nimic nu e întâmplător. Scriam un articol – În secolul al XVI-lea, prin Peru încă trăiau giganţi atât de înalţi încât oamenii obişnuiţi abia le ajungeau la genunchi? – despre un conquistator din secolul al XVI-lea, Pedro Cieza de Leon, care în lucrarea “Comentarii despre incaşii regali”, volumul 1, vorbea despre existenţa în Peru în acea perioadă a unor bărbaţi atât de înalţi, încât oamenii normali abia reuşeau să le ajungă la genunchi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO