Incredibil: brevetul navei spaţiale secrete TR-3B este public! Această navă (nerecunoscută oficial) e capabilă de viteze de 9.000 de km/h…


Iată un brevet care se găseşte pe domeniul public şi care arată o navă spațială triunghiulară, care se aseamănă al naibii de bine cu celebra navă secretă americană TR-3B. Cercetările confirmă faptul că inventatorul, John St. Clair, a dezvoltat și a patentat un nou tip de sistem de propulsie. Acest nou sistem este denumit „sistem rotativ de propulsie electrostatică”.

Iată mai jos brevetele şi extrasele din ele:

Navă spaţială triunghiulară (patentul US 20060145019 A1)

O navă spaţială cu un corp triunghiular cu încărcări electrostatice verticale pe fiecare colţ, care produce un câmp electric orizontal paralel cu laturile corpului. Acest câmp, care interacționează cu o undă plană emisă de antene pe partea laterală a corpului, generează o forță per volum care produce atât ridicarea, cât și propulsia.

(www.google.com/patents/US20060145019?pageId=111028569981762970673)

Sistem de propulsie electrostatică rotativă (patentul US 20030209637 A1)

Această invenție se referă la un sistem de propulsie pentru nave spațiale care utilizează propulsoare formate dintr-un cilindru încărcat electrostatic, acționat de un motor, cu inel inelar încărcat electrostatic, în scopul creării unei tensiuni de efort a curburii spațiu-timp în direcția orizontală. Propulsoarele sunt ajutate de generatoare de vortex magnetice, fie încorporate în cilindri, fie situate deasupra fiecărui propulsor, în scopul creșterii permitivității spațiului (…) O combinație de trei propulsoare montate pe partea inferioară a corpului navei spațiale asigură controlul mișcării.

(www.google.com/patents/US20030209637?dq=ininventor:%22John+St.+Clair%22&hl=rosa=Xved=0ahUKEwig04SQ3fLTAhWEwlQKHTwcAKQQ6AEIWDAH)

TR-3B (sau Astra) este o navă spaţială secretă guvernamentală care se află în funcţiune încă din 1994. Ea este alimentată de un reactor nuclear aflat la bord. E complet silenţioasă şi are o formă triunghiulară cu 4 lumini; în fiecare colţ al triunghiului se află câte o lumină, iar una se află şi în centru.

TR-3B se poate transforma chiar şi într-o farfurie zburătoare şi de aici rezultă toate relatările martorilor despre prezenţa unor OZN-uri în ceruri. Se pare că această tehnologie este atât de avansată încât omenirea nu ar putea-o crea cu actualele cunoştinţe de tehnologie. A fost cumva această navă spaţială realizată cu ajutorul tehnologiei unui OZN extraterestru căzut pe Pământ?

Se spune că TR-3B poate atinge fantastica viteză de 9.000 de kilometri pe oră, atât vertical cât şi orizontal; de fapt, performanţa lui TR-3B este limitată doar de stresul pe care îl pot îndura piloţii umani la o asemenea viteză.

Atunci, ce e cu acest brevet înregistrat încă din anul 2004? Este făcut de formă pentru o acoperire perfectă de către forţele militare?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Comentariile sunt închise.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock