Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un militar american susţine că a stat 17 ani pe Marte! Pe planeta roşie s-ar afla colonii umane, artefacte extraterestre şi reptilieni indigeni!


Marte bazaUn bărbat pretinde a petrecut 17 ani pe Marte, servind într-o bază militară secretă, a cărei principală misiune a fost aceea de a proteja cinci colonii spațiale civile, scrie site-ul truthcd.com. Căpitanul Kaye spune că Forţa de Apărare pentru Marte (Defense Force Mars) recrutează personal din diferite servicii militare. El susține a fost recrutat de o ramură specială a Marinei Americane, numită „Secțiunea specială.”

Capitanul Kaye caută în prezent documente pentru a verifica experiențele sale incredibile și acum oferă mărturia sa ca dovadă pentru civilizația umană de pe Marte. Mărturia sa este în concordanță cu dezvăluirile altor persoane care ar fi fost şi ele pe Marte. Declaraţia căpitanului Kaye relevă faptul principala colonie umană de pe Marte se numeşte „Aries Prime”, fiind situată în interiorul unui crater. Aries Prime servește ca sediu pentru Mars Colony Corporation. Potrivit căpitanului Kaye, aerul este respirabil pe suprafața lui Marte, iar temperatura este uneori ridicată.

Bărbatul mai susține că există două specii indigene pe Marte, ambele fiind extrem de inteligente. Una dintre aceste specii este cea reptiliană, care a fost foarte agresivă în apărarea teritoriului său. Celălaltă este o specie insectoidă care a reuşit la fel de bine să-şi protejeze teritoriul. Se pare marțienii indigeni nu sunt deosebit de interesați în colonizarea altor teritorii, ci doar în menținerea propriilor teritorii. Atâta timp cât Forţa de Apărare pentru Marte și Marte Colony Corporation nu au atentat la teritoriul marţienilor indigeni, vor exista relaţii stabile.

După ce a executat 17 ani din 20 ani, evenimentele s-au schimbat dramatic, atunci când personalului de luptă din Forţa de Apărare pentru Marte i s-a cerut preluarea unui artefact extraterestru dintr-o peşteră sacră pentru reptilienii indigeni. Căpitanul Kaye a descris modul în care peste 1000 de bărbaţi şi femei au fost uciși într-o luptă groaznică, doar el şi 28 de colegi supravieţuind acestei lupte.


Lasă un comentariu