Filmul SF „Kong: insula craniilor” (2017) ne prezintă un adevăr ascuns – şi anume faptul că fiinţe reptiliene uriaşe trăiesc sub pământ?


În anul 2017 a apărut filmul „Kong: insula craniilor”, o nouă povestire SF despre „King Kong”, gigantica creatură maimuţă. Pelicula prezintă expediţia pe o insulă neexplorată din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori.

Plasat în 1973, la sfârşitul războiului din Vietnam, filmul spune povestea unui grup de oameni de știință, soldați și a unui fotograf anti-război care sunt recrutați de compania Monarch pentru o expediție pe o insulă misterioasă, în jurul căreia se petrec tot felul de fenomene ciudate, din cauza cărora aceasta a rămas necartografiată. Ajunși pe Insula Craniilor, ei dau nas în nas cu cel ce are grijă de echilibrul natural în acel loc uitat de Dumnezeu, o primată de dimensiuni colosale pe care localnicii au numit-o Kong. Dar Kong nu este singurul pericol de pe insulă pentru că, adânc sub pământ, își fac veacul niște viețuitoare terifiante, cu aspect reptilian, care odată stârnite, fac dezastru peste tot. Kong are un motiv bine întemeiat să se lupte cu giganticele creaturi reptiliene: aceştia i-au omorât părinţii.

Însă, din punctul meu de vedere, ce mi s-a părut mie interesant la acest film este faptul că din nou se aduce aminte de „creaturi reptiliene care trăiesc sub pământ”. Fiind un film SF, n-ar trebui să fiu prea şocat de acest scenariu – total de acord, dar totuşi… Se ştie, şi am demonstrat-o de-a lungul timpului că o parte din personalul de la Hollywood (actori, regizori, scenarişti, producători etc.) este în strânsă legătură cu forţele oculte care conduc lumea, iar prin aceste filme nu se doreşte decât să ni se arate, sub formă de scenarii SF, adevărul care ni-a fost ascuns.

De exemplu, în august 2016 vorbeam despre o ştire foarte interesantă – Breaking news – o descoperire şocantă a astronomilor! Se pare că ei au găsit o planetă foarte asemănătoare cu Pământul, care orbitează cea mai apropiată stea faţă de Soare – Proxima Centauri! – şi anume despre faptul că astronomii au anunţat că au descoperit o exoplanetă asemănătoare Pământului, orbitând steaua sa (Proxima Centauri, din sistemul de stele Alpha Centauri) la o distanță care ar putea favoriza viața. Foarte interesant îl reprezintă faptul că din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă vorbesc cu entuziasm despre viaţa care s-ar găsi pe această planetă, deşi distanţa până acolo e enormă şi nu s-ar putea face decât nişte speculaţii. Cu aparatura şi tehnologia actuală, oamenii de ştiinţă n-au de unde şti că acolo s-ar afla viaţă. De ce par toţi atât de siguri!? Să ne aducem aminte de filmul SF “Avatar” din 2009, al cărui acţiune se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul Alpha Centauri, în care oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural. Regizorul fimului, James Cameron, spune că ideea filmului i-a venit în anul 1996. Dar, ţinând cont de faptul că Hollywood-ul se află sub influenţa Ocultei Mondiale, regizorul canadian a primit nişte informaţii secrete despre faptul că în jurul celei mai apropiate stele faţă de Pământ s-ar găsi o civilizaţie extraterestră. Acest lucru se ştie demult, dar nouă ni se prezintă informaţiile treptat, pentru a nu fi şocaţi şi a ne obişnui cu ideea.

La fel şi în cazul filmului „Kong: insula craniilor” – se vorbeşte despre creaturi reptiliene care trăiesc în interiorul Pământului. Pentru cei care cred că această idee e doar un basm, un SF, îi invit să recitească un articol din ziarul “Los Angeles Times” din 29 ianuarie 1934. Prima pagină a ziarului o găsiţi AICI, iar articolul cu pricina poartă numele de “În descoperirea oraşului-catacombă al oamenilor-şopărlă”. Povestea cotidianului din 1934 este următoarea: Warren Shufelt, un inginer minier american, a primit o informaţie de la un indian bătrân înţelept, conform căreia sub Los Angeles s-ar afla un oraş subteran plin de comori; inginerul, cu ajutorul unui aparat de “raze X” ar fi localizat acest oraş, coborând în subteran.

Citez din articol: “Conform unei legende care i-a fost împărtăşită lui Shufelt, dispozitivul cu raze X a descoperit locaţia unuia din cele trei oraşe pierdute de pe Coasta Pacificului, cel actual fiind construit de “Oamenii-şopârlă” după marea catastrofă care a avut loc acum 5.000 de ani. Această catastrofă a avut forma unui uriaşe limbi de foc care a venit din sud-vest şi care a distrus tot ce este viu în calea sa. Oraşul subteran a fost construit pentru a scăpa de viitoarele focuri”. Shufelt mai suţine că a luat 37 de imagini în raze X ale acestor tablete, trei dintre ele având colţurile din sud-vest tăiate. În plus, reptilienii din subteran ar fi mult mai inteligenţi decât oamenii moderni, un adolescent uman de 20 de ani având aceeaşi inteligenţă cu cea a unui copil reptilian de 9 ani. Puteţi citi mai multe în acest articol din 2013: Sub Los Angeles se află un gigant oraş subteran reptilian! Acolo trăiesc oamenii-şopârlă de peste 5.000 de ani, mult mai inteligenţi decât noi…

Los Angeles Times - oamenii soparla

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock