Misteriosul Element 115 sau Moscovium a fost dezvăluit de celebrul Bob Lazar! Cu ajutorul acestui element chimic, navele extraterestre ar putea „deforma” spaţiul şi timpul


Imagine: prelucrare proprie

Există vreun element chimic, ca oxigenul, azotul sau carbonul, care a fost creat De către o civilizaţie extraterestră, pentru a „deforma” spaţiul şi timpul, şi a ajunge astfel oriunde în acest Univers? Am putea şi noi să obţinem acest element? Pentru că, dacă răspunsul ar fi pozitiv, atunci acesta ar putea constitui un punct hotărâtor în evoluţia noastră. Dacă am putea manipula spaţiul şi timpul prin folosirea acestui element, atunci am putea deschide calea Cosmosului, devenind nu doar cetăţeni ai acestui Pământ, ci şi cetăţeni ai Universului.

Acest element chimic s-ar numi Moscovium sau, mai simplu, „Elementul 51”. Istoria Elementului 51 şi posibila sa legătură cu extratereştrii începe cu un loc foarte renumit – Roswell. Acolo, în iulie 1947, un OZN s-a prăbuşit. Deşi iniţial s-a raportat că ar fi vorba de un disc zburător, mai târziu Forţele Aeriene Americane au spus că a fost vorba de un balon meteorologic experimental – afirmaţie care a fost contrazisă de mărturiile mai multor martori.

Într-un document declasificat al FBI, aflăm că directorul acestui serviciu de informaţii american, J.Edgar Hoover, a fost informat în martie 1950 că mai multe farfurii zburătoare s-au prăbuşit şi au fost recuperate de autorităţile americane. În celebra bază militară secretă „Zona 51” din Nevada se bănuieşte că s-ar construi maşinării cu tehnologie recuperată de la farfuriile zburătoare prăbuşite. Cercetătorul Bob Lazar, cel care a adus în atenţia lumii existenţa Zonei 51, a fost batjocorit şi umilit în mass-media internaţională, după ce a pretins că autorităţile americane deţin tehnologie extraterestră avansată. Iar una din afirmaţiile lui Bob Lazar – existenţa Elementului 115 – s-ar putea dovedi a fi corectă.

Era anul 1989 când Bob Lazar, inginer şi fost angajat al Laboratoarelor Los Alamos, susţinea că guvernul SUA deţine o navă extraterestră prăbuşită în „Zona 51”. El a spus că acea navă reuşea să distorsioneze spaţiul şi timpul. Cum reuşea acest lucru?

Se cunoaşte tabelul periodic al elementelor chimice, ce sunt aranjate în funcţie de configuraţia electronilor şi greutatea atomică. Acolo, în „Zona 51”, lui Bob Lazar i s-a arătat un nou element chimic, denumit Moscovium sau Elementul 115. Acesta reprezenta cheia pentru sistemul de propulsie al navelor extraterestre, dar care încă n-ar fi putut fi produs pe Terra (sau încă nu se ştie asta).

Un cercetător l-a întrebat telefonic pe Bob Lazar dacă ştie vreun Element 115 ce este înmagazinat undeva; Bob i-a răspuns că aşa ceva nu se discută la telefon şi că trebuie să se întâlnească pentru a discuta. Însă întâlnirea de a doua zi nu a mai avut loc; FBI a venit cu un mandat de percheziţie, care a fost semnat la doar câteva ore după conversaţia telefonică. Agenţii federali au căutat prin toate hârtiile pe care Bob le avea. În mod evident, Bob n-a mai avut contact cu acel cercetător, iar întrebarea dacă Elementul 115 a fost totuşi produs pe Pământ a rămas fără răspuns…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock