Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Există un scop ascuns al vizitei papei Francisc în Irak?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankPapa Francisc s-a hotărât ca în perioada 5 martie – 8 martie 2021 să facă o vizită istorică în Irak, o ţară predominant musulmană. Din cauza coronavirusului, dar și din cauza temerilor legate de securitate, această vizită reprezintă cea mai periculoasă călătorie a Papei Francisc. Irakul a mobilizat mii de persoane din forțele de securitate pentru a-l proteja pe Papă de 84 de ani în timpul vizitei.

Papa Ioan Paul al II-lea a anulat planurile pentru o călătorie în Irak la sfârșitul anului 1999, după ce discuțiile cu guvernul președintelui de atunci Saddam Hussein s-au oprit, de atunci numărul creștinilor din Irak scăzând de la 1,4 milioane la aproximativ 250.000 de credincioşi.

Dar, de ce papa face o vizită în Irak, în ciuda unei noi creșteri a infecțiilor cu COVID-19 în această ţară și a îngrijorărilor legate de securitatea sa? Conform lui express.co.uk, există unii adepţi ai Bibliei care spun că astfel, prin această vizită, are loc o „renaştere a Babilonului”, conform Cărţii Sfinte. Capitolele 17 şi 18 din Apocalipsa lui Ioan spun că pentru ca profeţia să fie împlinită, Babilonul trebuie să fie reconstruit din temelii.

Într-un articol din 2018 de pe site-ul creştin „The Christian Post”, se spune că „Biblia ne arată că Babilonul va fi reînviat exact în aceeaşi locaţie ca şi fostul Babilon din Orientul Mijlociu (…) Adică, el va apare în pământul lui Şinear, cunoscut astăzi ca şi Irak”. În Zaharia 5:10-11 din Biblie, putem citi: „10. Şi am zis către îngerul oare grăia cu mine: „Încotro duc ele efa?” 11. Atunci el mi-a răspuns: „Ele merg să-i zidească o casă în pământul Şinear şi Acad şi să o aşeze acolo la locul ei”.

Babilon (Babel) a fost un oraș unde întreaga omenire era unită, toți oamenii vorbind o singură limbă și migrând dinspre est; era orașul regelui Nimrod, și primul oraș construit după Potop. Oamenii au hotărât ca orașul lor să aibă un turn atât de mare încât vârful său “să ajungă la cer”. Însă, după cum scrie în Biblie, Turnul Babel nu era construit pentru a aduce slavă lui Dumnezeu, ci era dedicat unei religii false, cu scopul de a aduce faima constructorilor lui și zeilor în care credeau aceștia. Însă Dumnezeu, văzând că oamenii păcătuiau împotriva Lui, Le-a încurcat limbile și a împrăștiat limbile ca să nu se mai poată înțelege între ei pe tot Pământul.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu