Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

O teorie halucinantă: extratereştrii ar fi creat o bază extraterestră pe un munte de lângă China, pe care nimeni nu-l poate urca


Gangkhar Puensum este cel mai înalt munte din Bhutan (la graniţa de est a Chinei) și cel mai înalt munte din lume care nu poate fi căţărat. Situat în estulul Munţilor Himalaya, muntele este considerat sacru de poporul bhutanez și este interzis alpiniștilor datorită semnificației sale spirituale. Cu toate acestea, există o teorie a conspirației care sugerează că muntele este protejat de extratereștri care au creat o bază la baza muntelui pentru a împiedica pe oricine să-l urce.

Potrivit teoriei, extratereștrii ar fi construit o structură masivă la baza Gangkhar Puensum, care emite un câmp energetic puternic ce împiedică oamenii să urce pe munte. Se spune că structura este realizată dintr-un material foarte avansat, care este rezistent la toate formele de tehnologie umană, inclusiv la foraj și explozivi. Se crede că extratereștrii folosesc structura pentru a efectua experimente și observații asupra planetei și a locuitorilor ei.

Teoria conspirației a câștigat multă atenție în ultimii ani, mulți oameni susținând că au fost martori la fenomene ciudate în apropiere de Gangkhar Puensum. Unii au raportat că au văzut lumini ciudate și au auzit sunete misterioase care emanau din munte, în timp ce alții au susținut că au văzut OZN-uri zburând în zonă.

Cu toate acestea, nu există dovezi concrete care să susțină teoria conform căreia extratereștrii au creat o bază la baza Gangkhar Puensum. Guvernul din Bhutan a negat în mod constant că muntele este protejat de forțele extraterestre și nu există dovezi științifice care să sugereze că o astfel de structură există. Dar totuși, până astăzi… nimeni nu a urcat pe acest munte. Deloc. În schimb, este mai probabil ca semnificația spirituală a muntelui și dificultatea de a-l urca să-i fi descurajat pe alpiniști să încerce să-l urce. Guvernul bhutanez a interzis, de asemenea, escaladarea muntelui, invocând îngrijorări legate de daunele mediului și de potențialul de accidente.

În concluzie, în timp ce teoria conspirației conform căreia extratereștrii au creat o bază la baza Gangkhar Puensum poate fi intrigantă, nu există dovezi concrete care să o susțină. Semnificația spirituală a muntelui și dificultatea de a-l urca sunt explicații mai probabile pentru motivul pentru care acesta rămâne de neurcat. Indiferent dacă extratereștrii sunt implicați sau nu, Gangkhar Puensum rămâne un munte fascinant și misterios care continuă să captiveze imaginația oamenilor.


Lasă un comentariu