Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Defecţiunea suspectă a marelui observator astronomic Arecibo din Puerto Rico: a fost el închis în august 2020 din cauza apropierii unui obiect spaţial misterios?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankCeva foarte misterios s-a întâmplat pe parcursul unei săptămâni din luna august 2020. Pe 10/11 august 2020, marele observator astronomic Arecibo din Puerto Rico a suferit daune grave din cauza unui cablu rupt. Cablul a deteriorat vasul reflector al radiotelescopului gigant, forțându-l să se oprească temporar.

Observatorul Arecibo este singura facilitate a Centrului Național de Astronomie și Ionosferă (NAIC) și sursa de date pentru SETI (Căutare de Informații Extraterestre). Dar defecţiunea cablului este una extrem de suspectă, deoarece periodic se fac lucrări de întreținere, care se concentrează în special pe cabluri. Aşa că n-ar fi exclus ca giganticul radiotelescop Arecibo să fi fost deteriorat în mod intenționat.

Foarte interesant că în articolul de pe site-ul smithsonianmag.com în care se vorbeşte despre deteriorarea cablului telescopului, se precizează foarte clar că „oamenii de ştiinţă încă nu ştiu cauza”, ceea ce face ca teoria sabotajului să rămână una validă.

Pe 16 august 2020, asteroidul ZTFODxQ, cunoscut și sub numele de 2020QG, a zburat la mai puțin de 3.000 de km deasupra Oceanului Sudic, lângă Antarctica, ceea ce face din acest asteroid să fie cea mai apropiată rocă spațială faţă de Pământ. Curios, e faptul că astronomii habar n-au avut de acest asteroid, până când acesta a trecut în apropierea Pământului (citiţi mai mult pe Wikipedia).

Există însă o teorie a conspiraţiei care spune că radiotelescopul Arecibo a fost scos din funcțiune cu doar câteva zile înainte de apariţia asteroidului 2020QG, pentru a nu se descoperi venirea asteroidului, care ar fi, de fapt, un OZN în formă de trabuc.

blank
Asteroidul 2020QG sau un OZN?

Pe 20 august 2020, au fost publicate mai multe imagini cu OZN-uri peste Antarctica, luate de cosmonautul rus Ivan Vagner de la Stația Spațială Internațională (vedeţi imaginea de mai jos).

blankÎn concluzie, avem un posibil sabotaj asupra radiotelescopului Arecibo, un presupus OZN sub formă de trabuc (sau asteroid) ce a trecut foarte aproape de Pământ și imaginile remarcabile ale OZN-urilor, surprinse de un cosmonaut sovietic. Concluzia? Există multă activitate „extraterestră” în spațiul cosmic din apropierea Pământului, iar nouă ni se ascund multe lucruri…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu