Celebra pădure Baciu reprezintă un portal, o zonă intermediară asemănătoare cu Purgatoriul lui Dante, unde sufletele celor morţi aşteaptă 40 de zile?


În rândul specialiştilor în parapsihologie, există un consens general, conform căruia în pădurea Hoia-Baciu (sau, simplu, pădurea Baciu) din apropiere de Cluj-Napoca, se află o „poartă interdimensională” prin care spiritele (unor persoane decedate recent sau ale unor fiinţe neîncarnate) pot intra în dimensiunea material-fizică a planetei noastre.

Iniţiaţii în ştiinţe ezoterice susţin că Pădurea Baciu ar fi un portal între planul astral şi planul teluric, zonă intermediară similară cu Purgatoriul lui Dante, unde sufletele decedaţilor aşteaptă timp de 40 de zile, în care li se hotărăşte soarta şi le se judecă faptele…

Cei care au petrecut mai mult timp în pădurea Baciu au constatat prezenţa mai multor fiinţe umanoide. Se pare că peste tot în pădure există capete umane care pândesc din invizibil.  Marea majoritate a acestor observaţii au fost remarcate în fotografii.

Tot în Pădurea Baciu, un alt aspect care merită menţionat este cel legat de stările tranzitorii între radiaţiile gama şi beta, amplificate de distorsiunile magnetice asociate deseori cu apariţia unor siluete umanoide translucide, de culoare albă.

Fenomenele înregistrate în pădurea Baciu nu sunt singulare pe mapamond. Harta locurilor de pe Terra care conţin zone cu fenomene asemănătoare, cuprinde: Deşertul Mojave (SUA), Valea Hessdalen (Norvegia), Belo Horizonte (Brazilia) sau Muntele Kailasa (Tibet).

 


Lasă un comentariu