Un specialist român în parapsihologie crede că „extratereştrii sunt diavoli veniţi din iad”! Americanii ne-au păcălit că extratereştrii ar avea intenţii benefice…


În revista “Dracula”, un cercetător pe nume dr. Radu F., membru al Societăţii Române de Parapsihologie crede că extratereştrii sunt, de fapt, diavoli din iad. Iată ce ne spune el în articol:

“Extratereştrii au apărut pe Pământ în număr mare pentru a-l sprijini pe Satan în lupta dintre bine şi rău, care deja a început. Americanii, nu ruşii, au păcălit o lume întreagă, lăsâdu-ne să credem că extratereştrii au cele mai bune intenţii pentru omenire. Adevărul este că extratereştrii sunt diavoli din iad, iar OZN-urile sunt «carele» lor care le permit să călătorească prin spaţiu şi pe Pământ, pentru a-şi răspândi influenţele malefice”.

Iar dovada în sprijinul acestei idei este un eveniment care a avut loc în 1971:

“Prima dovadă a fost oferită de rămăşiţele unei «nave stelare» care s-a prăbuşit în deşertul Arizona în 1975. Nu au existat supravieţuitori. Printre resturile navei, însă, au fost găsite o Biblie, cu textul scris de-a-ndoaselea şi numeroase simboluri oculte. OZN-ul părea să fi fost pilotat de un echipaj format din patru membri. Trei dintre corpuri au fost găsite carbonizate, dar unul dintre ele era intact şi avea copite despicate la picioare.”

Se mai precizează că OZN-urile au apărut cu o mare frecvenţă în zonele afectate de războaie, cutremure, erupţii vulcanice, conflicte interne, secetă şi boli. “Este evidentă participarea extratereştrilor la toate acestea”. Consultându-se cu mai mulţi preoţi, specialistul român a ajuns la concluzia că “extratereştrii sunt trupe ale lui Satan în bătălia finală dintre bine şi rău, care a început.”


Lasă un comentariu