Adevărul despre proiectul ultrasecret SERPO (de cooperare între guvernul SUA şi extratereştrii de pe o planetă extrasolară). Care a fost implicarea CIA-ului?


În lumea cercetătorilor OZN, se află mai demult informaţia că între guvernul SUA şi extratereştri ar exista un program ultrasecret de cooperare denumit SERPO. Prima menționare a unui “proiect SERPO” a fost făcută într-o listă de e-mailuri cu conţinut ozenistic, menționată de cercetătorul Victor Martinez. Diferite versiuni ale teoriei conspirației au circulat ulterior pe site-ul serpo.org.

Se susţine că 12 militari americani ar fi vizitat planeta Serpo între 1965 și 1978. Această planetă se găseşte la 37 de ani-lumină faţă de Pământ, este luminată de doi sori şi este mai mică ca şi Pământul, dar având o atmosferă asemănătoare ca a Terrei. Totuşi, nivelul radiaţiilor de pe Serpo este mult mai mare decât pe Pământ. Extratereştrii de pe Serpo nu au lideri şi nici guvern şi locuiesc în comunităţi mici; pe acea planetă se găsesc circa 650.000 de fiinţe. Militarii americani au rămas pe Serpo până în 1978, după care 8 dintre ei s-au întors pe Pământ. 2 au muri pe planetă, dar alţi 2 au decis să rămână acolo. Toţi cei 8 militari întorşi acasă au murit până la urmă, din cauza radiaţiilor nesuportabile de pe Serpo. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Există un proiect ultrasecret SERPO, de cooperare între guvernul SUA şi extratereştrii de pe o planetă extrasolară, aflată la 37 ani-lumină faţă de noi? Aşa susţin nişte jurnalişti de investigaţie.

Dar ăsta să fie adevărul? Mai ales că nu există nici măcar o dovadă că ar fi existat un asemenea proiect. Adevărul este că povestea Serpo a fost un fals total. A fost pusă la punct undeva în anii ’70 de către o femeie foarte pricepută, pe nume Alice Bradley Sheldon. Ea a fost o scriitoare SF, care a scris sub pseudonimul de „James Tiptree, Jr.” și care, de asemenea, s-a întâmplat să fi fost și angajat al CIA. Rolul ei, oricât de ciudat pare, a fost să încerce să-i facă pe ruși să creadă că americanii s-ar afla în legătură cu extratereștrii.

La fel cum povestea Serpo este una falsă, s-ar putea ca şi alte poveşti în legătură cu extratereştrii de pe Terra să fie fabricate. De ce? Pentru a „murdări” fenomenul OZN (care este unul real) şi pentru a-i discredita pe cercetătorii ufologi. Dar şi pentru alte motive ascunse, de care noi habar nu avem…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock