Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Adevărul despre proiectul ultrasecret SERPO (de cooperare între guvernul SUA şi extratereştrii de pe o planetă extrasolară). Care a fost implicarea CIA-ului?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn lumea cercetătorilor OZN, se află mai demult informaţia că între guvernul SUA şi extratereştri ar exista un program ultrasecret de cooperare denumit SERPO. Prima menționare a unui “proiect SERPO” a fost făcută într-o listă de e-mailuri cu conţinut ozenistic, menționată de cercetătorul Victor Martinez. Diferite versiuni ale teoriei conspirației au circulat ulterior pe site-ul serpo.org.

Se susţine că 12 militari americani ar fi vizitat planeta Serpo între 1965 și 1978. Această planetă se găseşte la 37 de ani-lumină faţă de Pământ, este luminată de doi sori şi este mai mică ca şi Pământul, dar având o atmosferă asemănătoare ca a Terrei. Totuşi, nivelul radiaţiilor de pe Serpo este mult mai mare decât pe Pământ. Extratereştrii de pe Serpo nu au lideri şi nici guvern şi locuiesc în comunităţi mici; pe acea planetă se găsesc circa 650.000 de fiinţe. Militarii americani au rămas pe Serpo până în 1978, după care 8 dintre ei s-au întors pe Pământ. 2 au muri pe planetă, dar alţi 2 au decis să rămână acolo. Toţi cei 8 militari întorşi acasă au murit până la urmă, din cauza radiaţiilor nesuportabile de pe Serpo. Citiţi mai multe în cadrul acestui articol: Există un proiect ultrasecret SERPO, de cooperare între guvernul SUA şi extratereştrii de pe o planetă extrasolară, aflată la 37 ani-lumină faţă de noi? Aşa susţin nişte jurnalişti de investigaţie.

Dar ăsta să fie adevărul? Mai ales că nu există nici măcar o dovadă că ar fi existat un asemenea proiect. Adevărul este că povestea Serpo a fost un fals total. A fost pusă la punct undeva în anii ’70 de către o femeie foarte pricepută, pe nume Alice Bradley Sheldon. Ea a fost o scriitoare SF, care a scris sub pseudonimul de „James Tiptree, Jr.” și care, de asemenea, s-a întâmplat să fi fost și angajat al CIA. Rolul ei, oricât de ciudat pare, a fost să încerce să-i facă pe ruși să creadă că americanii s-ar afla în legătură cu extratereștrii.

La fel cum povestea Serpo este una falsă, s-ar putea ca şi alte poveşti în legătură cu extratereştrii de pe Terra să fie fabricate. De ce? Pentru a „murdări” fenomenul OZN (care este unul real) şi pentru a-i discredita pe cercetătorii ufologi. Dar şi pentru alte motive ascunse, de care noi habar nu avem…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu