Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un fost militar american şi un fost diplomat al ONU vorbesc despre aterizarea unor nave marţiene pe Terra. S-a încercat, în secret, stabilirea unor relaţii diplomatice între oameni şi fiinţe de pe alte planete?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Informaţiile din acest articol au fost relatate de 2 observatori (cercetători / martori) şi nu au putut fi confirmate din alte surse independente, aşa că ele trebuie privite cu multă circumspecţie!

Aşadar, un raport provenit de la „sergentul” Willard Wannall, care spune că a fost ofiţer al serviciului secret al Armatei Americane, şi care s-ar fi ocupat cu investigarea OZN-urilor din Hawaii în anii 1950, ne relatează un fapt prea SF pentru a fi adevărat: în 1959, o navă spațială marțiană, se pare a că a aterizat în pustietatea din afara orașului Moscova, în fosta Uniune Sovietică, unde era aranjată o întâlnire în secret cu fostul premier sovietic Nikita Hruşciov. Întâlnirea s-ar fi referit la îmbunătățirea relațiilor cu Pământul, schimbul de cunoștințe, asigurarea securității lumii și a păcii interplanetare; și totuși guvernul sovietic ar fi respins condițiile.

Un alt raport aparţine unui „diplomat al Națiunilor Unite”, Farida Iskiovet, care, în 1972, ar fi investigat OZN-urile, pentru a raporta președintelui Adunării Generale. Ea ar fi spus în raport faptul că fusese contactată de o navă spațială care aterizase pe Pământ de pe planeta Marte. Acest contact ar fi avut loc în deșertul Mojave, din California în 1971, el devenind subiectul de primă pagină a celui mai important cotidian din Arizona, și anume „Arizona Republic”.

Acest subiect a ținut și prima pagină a cotidianului „Sun Post” din San Clemente într-un articol scris de Fred Swegles. Farida a afirmat că extratereștrii s-au oferit să recunoască un ambasador al confederației lor interplanetare în acest sistem solar, în schimbul unui ambasador extraterestru pentru Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Se pare că aceasta ar fi fost o încercare de a restabili relațiile diplomatice cu Pământul și cu alte planete care fuseseră suspendate din timpuri străvechi datorită ostilității pe care o arătaseră față de Pământ. Cu toate acestea, condițiile acestui tratat de pace nu au fost pe placul Consiliului de Securitate, și se pare că acest schimb a fost respins în cadrul unei întâlniri secrete.