Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Compania chinezească Huawei a instalat antene 5G la baza Muntelui Everest

1098

blankAşa cum putem citi dintr-un comunicat de presă al companiei chineze Huawei (huawei.com), “pe 30 aprilie 2020, China Mobile și corporația Huawei au dus conectivitatea 5G la un nou nivel, prin instalarea unei stații de bază 5G la altitudinea de 6500 metri a Muntelui Everest. Acum, aceasta este cea mai înaltă stație 5G din lume. China Mobile mai deţine stații la taberele de bază ale Muntelui Everest, la altitudinea de 5.300 de metri şi la cea de 5.800 de metri”.

Tot potrivit companiei Huawei, “aceasta crede cu tărie că tehnologia înseamnă a îmbunătăți lumea. Frumusețea Muntelui Everest poate fi afișată prin video de înaltă definiție, oferindu-se în aceleaşi timp informații suplimentare pentru alpinişti, oameni de știință și alți specialiști în natură. Unitatea de ultimă generație de pe Muntele Everest dovedește încă o dată că tehnologia 5G conectează omenirea și Pământul în mod armonios.”

Deşi marea majoritate a cercetătorilor spun că nu este nicio problemă, există, însă, unii cercetători care cred că tehnologia 5G ar putea crea probleme de sănătate oamenilor, cel puţin pe termen lung, dacă nu pe termen scurt. Oricum, în general, s-au făcut studii asupra radiaţiilor emise de telefoane mobile, precum şi de alte dispozitive wireless, iar rezultatele au fost controversate (unele au spus că sunt mari probleme asupra sănătăţii oamenilor, altele studii nu au găsit probleme – vedeţi mai multe în studiul acesta din 2019 publicat AICI).

În plus, compania Huawei a fost criticată de guvernele occidentale, în special de guvernul SUA, care consideră că ea ar instala instalaţii 5G în întreaga lume pentru a spiona mai multe entităţi de stat, în special din Occident.

Orgoni Crystal