Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Noua maşină futuristă Tesla Cybertruck a fost deja văzută pe străzile din Rusia cu 2 ani înainte de a fi comercializată?

466
blank
Imagine: captura Instagram

Conform Wikipediei, Tesla Cybertruck este un vehicul comercial ușor cu baterii electrice în curs de dezvoltare de compania lui Elon Musk, Tesla. Au fost anunțate trei modele, cu o autonomie cuprinsă între 400 şi 800 de km, modelul de bază costând 40.000 de dolari. Tesla Cybertruck este un model extrem de futurist, de parcă ar fi fost realizat în viitor şi adus în timp în zilele noastre. Vehiculul a fost dezvăluit în noiembrie 2019, fiind programat pentru producţie şi vânzare în 2021.

Ciudat însă, conform contului de Instagram al unui rus, Sukhotin M., acest Tesla Cybertruck a fost văzut deja în Rusia, mergând fără probleme pe o şosea, având un număr de înmatriculare al regiunii Kaluga (Rusia). Vedeţi mai jos postarea de pe Instagram:

View this post on Instagram

Тесла в Химках😆🤪😄

A post shared by Максим (@sukhotin.m) on

blank
Imagine: captura Instagram

Unii spun că maşina văzută pe străzile din Rusia nu e un Tesla, ci o concepţie proprie a cuiva pasionat de maşini. Cam greu de crezut aşa ceva, însă dacă priviţi cele două fotografii (cea de mai sus şi cea de mai jos) sunt mai multe asemănări între ele decât deosebiri.

blank
Modelul oficial Cybertruck / Imagine: teslarati.com

În concluzie: este sau nu un Tesla Cybertruck pe străzile din Rusia? Dacă da, ce caută un concept de maşină cu 2 ani înainte de a fi lansat? Se fac teste, am înţeles… dar de ce în Rusia şi nu în ţări mai exotice? Nu iese prea mult în evidenţă? Există legături puternice între patronul companiei Tesla, miliardarul Elon Musk, şi Rusia? Sunt câteva întrebări pentru care misterul încă persistă…

Orgoni Crystal