Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Fost şef USLA: „În decembrie 1989, în România s-au folosit arme psihotronice, pentru a crea o stare de panică în rândul populaţiei”! Cine au fost?


Imagine: prelucrare proprie

Recent, scriam acest articol – „Revoluţia română din decembrie ’89” a fost iniţiată şi dirijată de Gorbaciov şi KGB – consideră Radu Portocală, scriitor român şi nepotul unui fost ministru de Interne – despre „Revoluţia română din decembrie ’89”, în care vorbeam despre o teorie a conspiraţiei, şi anume faptul că evenimentele de acum 30 de ani din România ar fi fost iniţiate şi dirijate din umbră de către KGB şi liderul sovietic din acele timpuri, Mihail Gorbaciov.

Astăzi, cum se împlinesc 30 de ani de la revoluţie, am să vorbesc despre o altă conspiraţie, scrisă de Teodor Filip, fost șef în Unitatea Specială de Luptă Antiteroristă (USLA). Deci, de cineva care are informaţii solide din interiorul sistemului. Acesta a scris o carte pe această temă – “Războiul parapsihologic împotriva României”, apărută în anul 1997. Teodor Filip spune că Ceaușescu ar fi fost influențat telepatic pentru a ţine mitingul din 21 decembrie, cel care s-a întors ulterior împotriva dictatorului.

Fostul şef USLA afirmă că la respectivul miting ar fi fost folosite arme neconvenționale (psihologice), pentru a crea starea de panică între participanți. Autorul bănuiește că s-ar fi emis la mare intensitate unde de joasă frecvență (sub pragul audibilului), care ar fi stimulat participanții la miting la o stare de neliniște si tensiune. În același sens, s-ar fi folosit arme „halotronice“, anume emisii de radiații electromagnetice cu efect de stimulare a receptivității umane.

Teodor Filip mai acuză că în perioada 22-27 decembrie 1989 România ar fi fost folosită pe post de „poligon de tragere“ pentru arme parapsihologice cu caracter aplicativ-militar.