„Cyber Polygon” – un exerciţiu al globaliştilor, din iulie 2021 – menit să simuleze un „atac cibernetic devastator”! Acesta va fi dezastrul planificat pentru perioada următoare?


Există o tendință ciudată de care mulți din mass-media independentă a observat-o de-a lungul anilor: aproape fiecare catastrofă majoră provocată de om, în SUA și în multe alte părți ale lumii, a fost precedată în ultimele câteva decenii de un „exercițiu” guvernamental sau global. Aceste exerciții și jocuri de război tind să imite exact dezastrul care va avea loc în perioada următoare. Uneori, exercițiile simulate de dezastru și evenimentele reale se întâmplă în același timp.

Vreau doar să aduc aminte aici de mai multe exerciţii din 2000 şi 2001 care simulau un atac aerian asupra unor clădiri importante din SUA, înainte de evenimentul real – atacurile teroriste 9/11 de la New York. Mai aproape de zilele noastre, trebuie să remarcăm bizara „coincidență” a evenimentului „Event 201” a Forumului Economic Mondial (World Economic Forum), un joc de război co-finanțat de Bill Gates, și lansat în octombrie 2019 (Live Simulation Exercise to Prepare Public and Private Leaders for Pandemic Response). Event 201 a simulat o pandemie globală de coronavirus zoonotic (răspândit de la lilieci pentru oameni), pandemie care necesită un lockdown global. Doar două luni mai târziu, exact aşa s-a întâmplat. De unde ştiau ei atât de precis ce se va întâmpla în viitorul foarte apropiat? Precum vedeţi, EI nici măcar nu încearcă să se mai ascundă…

Forumul Economic Mondial și partenerii lor globaliști au fost primii beneficiari ai pandemiei. După cum a remarcat cu entuziasm șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, pandemia este o „oportunitate” perfectă pentru globaliști de a urmări rapid ceea ce ei numesc agenda „Marea Resetare”. Un plan pentru a dărâma complet cadrul politic și economic actual al lumii și pentru a reconstrui o civilizație socialistă extrem de centralizată, în care totul este controlat.

Nu puteţi să ignoraţi incredibila coincidenţă că în octombrie 2019, în cadrul lui „Event 201”, se vorbeşte despre o pandemie oferită de un coronavirus mortal, iar peste 2 luni această pandemie chiar are loc. Ceea ce este rezonabil a presupune că acest coronavirus a fost fabricat în laborator (a se vedea articolul cuprinzător pe această temă – A fost scăpat “noul coronavirus” din laboratoare? Secrete teribile dezvăluite) şi a fost scăpat intenţionat în exterior.  Iar recentele dezvăluiri din mass-media despre originile probabile de laborator ale coronavirusului nu sunt deloc surprinzătoare.

Elite precum dr. Anthony Fauci (un apropiat al lui Bill Gates) au finanțat direct studii la laboratorul de virusologie Wuhan din China, inclusiv studiul transferului coronavirusurilor de la lilieci la alte mamifere, inclusiv la oameni. Toate aceste fapte susțin ipoteza potrivit căreia noul coronavirus este o armă biologică creată în laborator.

Însă, unele lucruri nu au mers conform planului globaliştilor. De exemplu, Event 201 a prezis inițial 65 de milioane de oameni morți în primul an al pandemiei; acest lucru nu s-a întâmplat. Apoi, rata mortalităţii a fost mai mică decât se estima (doar 0,26% în rândul persoanelor sănătoase).

Apoi, mass-media alternativă s-a dovedit, de asemenea, rezistentă la cenzură și la suprimarea informațiilor. Mass-media alternativă a fost cea care a avertizat că rata mortalității Covid-ului prezisă la început a fost exagerată şi a fost prima care a avertizat că virusul se comportă mai mult ca o armă biologică, originea sa fiind cel mai probabil Laboratorul de virusologie din Wuhan, China.

Ţinând cont de toate acestea, de faptul că lucrurile nu au ieşit aşa cum au fost proiectate iniţial, e posibil ca globaliştii să se gândească la încă un dezastru mondial. Deja e îngrijorător faptul că în luna iulie 2021 va avea loc exercițiul „Cyber Polygon” al aceluiaşi Forum Economic Mondial (Cyber Polygon). Jocul de război este menit să „simuleze” un atac cibernetic asupra infrastructurii vitale, care ar duce la închiderea lanțului global de aprovizionare sau, cel puțin, a lanțurilor de aprovizionare din anumite țări. Aceasta va fi următoarea criză de care au nevoie globaliştii pentru a-şi atinge obiectivele din Marea Resetare?

În 2020 au avut loc discuții nesfârșite în mass-media, despre temerile atacurilor cibernetice din partea Rusiei, Chinei, Iranului și chiar a Coreei de Nord. Iar un atac reușit asupra burselor de valori din lume, precum Wall Street, ar putea fi devastator. A nu se uita că tocmai ieri, 08-06-2021, mai multe site-uri ale unor cotidiene principale au căzut în jurul prânzului (“New York Times”, “Le Monde”, “BBC”, “The Guardian”, “Financial Times”). Citiţi mai multe AICI: Alertă! Site-urile marilor publicaţii ale lumii au căzut! China îşi arată colţii în războiul hibrid secret? O fi mică repetiţie pentru atacul cibernetic devastator ce ar putea avea loc în anul 2021 sau 2022? Este un test beta pentru un dezastru planificat pentru viitorul apropiat?

 


Lasă un comentariu