Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

În cavernele din Puerto Rico s-ar găsi ascunse mai multe baze extraterestre – crede conspiraţionistul Commander X! Ce atitudine a luat Armata Americană?


Conform conspiraţionistului cunoscut sub pseudonimul „Commander X”, în cavernele din Puerto Rico (unele dintre cele mai mari sisteme de peşteri din lume), s-ar găsi ascunse mai multe baze extraterestre. De aceea, Armata Americană, aflând de aceste presupuse baze extraterestre care fuseseră construite în caverne imense aflate pe insulă, a construit şi ea mai multe baze militare acolo. De ce? Americanii şi-ar fi pregătit acţiunea de apărare în cazul în care atitudinea prezenţelor extraterestre din teritoriu avea să schimbe.

Dar în Puerto Rico, conform aceluiaşi Commander X, s-a mai întâmplat ceva, care ar putea confirma existenţa acestor baze extraterestre. Astfel, conform Tratatului de la Tecamachalco, confirmat în 1967, s-a interzis depozitarea de arme nucleare în America Latină.

Însă, unele ziare locale au relatat informaţii conform cărora Armata Americană ar fi transportat arme nucleare în Puerto Rico. Zvonurile despre transportul de arme nucleare în ţară a creat un mic val de nelinişte în această ţară. Câţiva oficiali din Puerto Rico au fost inflamaţi când informaţia despre arme s-a scurs în presă, cerându-se socoteală Statelor Unite. Nu au primit niciun răspuns oficial, nici măcar o înştiinţare…

Oricum, de mai mulţi ani, se înregistrase un număr impresionant de cazuri în care au fost zărite mai multe OZN-uri, unele dintre ele fiind văzute fie plonjând în ocean, în apropierea insulei, fie ieşind din apă, făcând din ce în ce mai plauzibilă ideea existenţei unor baze subacvatice.

Tot Commander X a mai dezvăluit faptul că în peşterile din Puerto Rico ar mai fi fost construită o poartă inderdimensională, folosită ca punct de intrare pentru experimente legate de călătoria în timp şi în alte dimensiuni, experimente conduse de guvernul american…


Lasă un comentariu