Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Fontul Wingdings, cod secret pentru terorişti?

99

wingdingsWingdings este un font inclus în toate versiunile Microsoft Windows. În 1992, la doar câteva zile de la lansarea Windows 3.1, s-a descoperit că scrierea literelor NYC în Wingdings generă un cap de mort şi oase încrucişate, Steaua lui David şi semnul de OK, cu degetul mare îndreptat în sus. Acesta poate fi interpretat ca un mesaj de aprobare a omorârii evreilor, în special a celor din New York.

Microsoft a negat că ar fi făcut asta intenţionat. O legendă urbană care s-a răspândit după atentatele de la 11 Septembrie spune că mesajul a fost transmis tot prin Wingdings. Astfel, înşiruirea Q33NY, reprezintă un avion, apoi două documente ce seamănă cu doi zgârie-nori, urmate de un craniu şi două oase încrucişate şi Steaua lui David. Asta arăta că un avion se pregăteşte să intre în World Trade Center, cu mesajul “moarte pentru evrei”. “NY” ar fi New York, iar “Q33” poate fi numărul unui avion.

În orice caz teoria nu prea sta în picioare deoarece atacul nu i-a vizat stric pe evrei, iar niciunul dintre avioanele care au zburat în acea zi nu au avut indicativul Q33. Însă asta nu-i opreşte pe cei care îşi doresc să vadă şi alte conspiraţii în combinaţiile caracterelor Wingdings.

Orgoni Crystal