Priviţi această dună de nisip anormală fotografiată de NASA pe Marte…. Pare prea „photoshopată”! Ce ne ascunde NASA?


Pe 29 ianuarie 2014, NASA a publicat pe site-ul oficial (AICI) o fotografie de pe planeta Marte luată de robotul spaţial Mars Curiosity. Fotografia are rezoluţia de 5544 x 1047 pixeli şi a fost luată în miezul zilei. NASA explică puţin această imagine: „Duna de nisip din centrul imaginii umple o gaură numită „Gaura Dingo”, situată între două pante. Duna de nisip are circa 1 metru înălţime”.

OK, acum vă invit să priviţi mai îndeaproape duna de nisip… Această imagine arată o neclaritate a dunei de nisip, acolo unde se întâlnește cu solul. Nu este o fuziune naturală, nu are o margine clar definită. Totul e blurat ca şi cum ar fi fost „photoshopat”. Ce-a provocat un asemenea efect? Gravitația de pe Marte, camera proastă de pe robotul spaţial, condițiile neobișnuite de lumină, presiunea atmosferică? A vrut NASA să ascundă ceva în această fotografie, de a blurat centrul ei sub forma unei dune de nisip? Pe de altă parte, de ce cei de la NASA au publicat o fotografie în care au vrut să ascundă ceva din ea, când ar fi putut să nu publice deloc imaginea? Ceva parcă nu are sens…

Sau NASA a „photoshopat” din nou o imagine? Adică au preluat o fotografie de pe Terra şi au mai prelucrat-o pentru a arăta ca şi cum ar fi luată de pe Marte? Aşa cum spuneam într-un articol din 2015 – NASAPhotoShop: Imaginile pe care NASA ni le arată ca fiind de pe Marte provin, de fapt, de pe insula Devon din Canada! Suntem minţiţi şi iar minţiţi, fără încetare… – există un număr tot mai mare de oameni care cred că roboţeii NASA (Curiosity şi Opportunity) nu au părăsit niciodată Pământul, iar imaginile care se presupune că ar fi fost trimise de pe Marte sunt luate din zone îndepărtate şi pustii ale planetei noastre. Interesant e faptul că NASA face experimente cu roboţei mai mici în Insula Devon din Canada; aceasta este cunoscută ca fiind “cea mai mare insulă nelocuită de pe Pământ”, fiind astfel o locație destul de bună pentru o şedinţă foto falsă de pe Marte.

Ca întotdeauna, voi trageţi singur concluziile…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO