Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50, una dintre cele mai secrete tehnologii americane! El poate zbura şi în spaţiul cosmic şi poate distruge orice ţintă de pe Pământ cu armele sale ucigaşe!


taw-50Una dintre cele mai secrete şi mai avansate tehnologii ale Armatei Americane o reprezintă bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50. Dezvoltat la începutul anilor 1990 de către Lockheed Martin şi Northtrop, capacitățile acestui avion sunt absolut uluitoare. TAW-50 poate depăşi de 50 de ori viteza sunetului, ceea ce înseamnă că este capabil să atingă incredibila viteză de 60.000 de km/h! În comparație, viteza necesară pentru a scăpa de gravitaţia Pământului este de 40.000 km/h; prin urmare, TAW-50 este capabil de a merge în spațiul cosmic!

TAW-50 are un sistem de propulsie, care îi permite să treacă prin atmosfera exterioară a Pământului. TAW-50 utilizează electrogravitaţia pentru a menține propria gravitație artificială în timp ce se află în spațiu fără forţă de atracţie, precum și pentru a anula masa vehiculului în timpul operațiunilor. Alimentarea lui TAW-50 este asigurată de un mic generator de energie nucleară.

Se pare că avionul spaţial american secret folosește şi o energie electromagnetoferometrică, prin imersiunea peleţilor în apă grea (deuteriu) și prin bobinele magneților superconductori special concepuţi, care produc cantități enorme de electroni liberi.

TAW-50 are un echipaj format din patru oameni. Cu toate acestea, TAW-50 zboară atât de repede încât este nevoie de calculatoare pentru a-l ghida. Acestea au fost elaborate de American Computer Company, folosind un superchip RISC.

TAW-50 poate transporta bombe, dar şi rachete balistice intercontinentale. Zburând cu o viteză atât de mare, este imposibil de a urmări şi distruge o asemenea navă-minune; în plus, el este dotat cu un sistem propriu de „laser ucigaş”, care distruge orice ţintă care se apropie de el. Şi mai mult decât atât, TAW-50 este înarmat cu rachete HyperDart microsuperexplozive. Acestea sunt doar un pic mai mari decât rachetele obişnuite, dar călătoresc cu viteze hipersonice și au o capacitate enormă de explozie.

Împotriva lui TAW-50 este practic imposibil să te aperi. El se poate ascunde în orbita Pământului la câteva sute de km în spaţiu, orbitând uneori şi la viteze de 35.000 de km/h! Apoi, poate coborî brusc în atmosfera Pământului, execută atacul şi se ridică instantaneu în sus, părăsind atmosfera şi ajungând în spaţiu. Ca urmare a tehnologiei sale avansate, TAW-50 poate anula forţa-G asupra piloţilor.

TAW-50 poate fi realimentat și reînarmat pe orbită de către Stația Spațială Militară americană, şi acesta un obiectiv secret. Întreg procesul de realimentare și reînarmare nu durează mai mult de 10 minute. Cu câteva tancuri suplimentare ale LOX (oxigen lichid), TAW-50 ar putea zbura până la Lună și înapoi. Începând cu anul 2002, SUA are 20 de Taw-50 de ani în arsenalul său.


Lasă un comentariu