Cinci argumente care demonstrează că extratereştrii ne vizitează Pământul de mii de ani


Existența extratereştrilor a fost mult timp un punct de dezbatere între teoreticienii conspiraționişti și experții în spațiul cosmic. Chiar dacă agențiile spațiale, cum ar fi NASA, au respins demult pretențiile existenței extratereştrilor, totuşi ele recunosc că sunt în căutarea extratereștrilor care ar putea trăi în spațiul cosmic.

Cu toate acestea, teoreticienii conspiraționişti susțin cu tărie că extratereştrii au vizitat Pământul de mii de ani și acuză guvernele și agențiile spațiale, cum ar fi NASA, că nu doresc să dezvăluie existența vieții extraterestre.

Iată care sunt cele cinci indicii care arată că extratereştrii au fost deja pe Pământ.

1) Farfuriile zburătoare au fost observate de multă lume

Doar să navigaţi pe Internet (YouTube) şi să scrieţi la căutare cuvântul „UFO” (în engleză) sau chiar „OZN” (în română) şi veţi avea parte de o mulţime de videoclipuri (poate sute de mii) care arată obiecte zburătoare neidentificate ce se deplasează pe cer în diferite părți ale lumii. Chiar dacă o parte dintre aceste videoclipuri ar putea fi falsificate sau OZN-urile ar putea fi confundate cu fenomene atmosferice normale, totuşi rămân destule videoclipuri autentice, care nu au nicio explicaţie logică.

Un astfel de videoclip autentic a fost filmat în Turcia pe 13 mai 2009, la aproximativ 2.20 dimineața. Videoclipul arată un obiect zburător care se deplasează pe cer și, interesant, prin OZN-ul transparent, putem vedea chiar și două fiinţe stând la bordul navei. Deoarece videoclipul a devenit viral pe Internet, Consiliul pentru Cercetare Științifică și Tehnologică a creat o echipă pentru a verifica autenticitatea clipului. După nouă ani de cercetări ample, echipa a constatat că obiectul zburător vizionat în film nu are o origine pământească. Raportul a mai spus, de asemenea, că videoclipul nu a fost supus niciunei editări.

Totuşi, există şi unii oameni care cred că aceste OZN-uri sunt, de fapt, nave militare secrete dezvoltate de Statele Unite și Rusia. Dar, cum rămâne cu punctul 2) de mai jos?

2) Picturile rupestre străvechi prezintă figuri de extratereştri

Acum câțiva ani, arheologii din India au descoperit niște picturi rupestre bizare la Charama. Interesant era faptul că aceste picturi în rocă prezintă nişte figuri extraterestre, care poartă costume foarte asemănătoare costumelor spaţiale moderne. Desenele surprinzătoare includ și farfurii zburătoare sub formă de disc. După ce au analizat desenele din peșteră, arheologii au ajuns la concluzia că acestea au fost pictate cu 10.000 de ani în urmă. Pentru oameni, călătoriile în spațiu au devenit o realitate în secolul al XX-lea; atunci, cum de au ştiut strămoşii noştri să deseneze picturi cu extratereştri și farfurii zburătoare?

3) Programul avansat de identificare a ameninţărilor din spaţiul cosmic

În decembrie 2017, Pentagonul a șocat întreaga lume admițând că a desfășurat un program de căutare a OZN-urilor sub denumirea de „Program avansat de identificare a amenințărilor din spaţiul cosmic”. Proiectul de milioane de dolari a fost dus la îndeplinire pentru a descoperi misterele OZN-urilor.

Departamentul Apărării al SUA a publicat, de asemenea, un filmuleţ în care se poate vedea un obiect zburător neidentificat urmărit de un avion american F-18. Interesant este faptul că OZN-ul reperat în film zboară pe cer sfidând toate legile cunoscute ale fizicii, indicând faptul că acest obiect a fost realizat cu ajutorul unei tehnologii extraterestre avansate.

4) Structuri antice avansate şi misterioase

Există mai multe structuri pe Pământ, cum ar fi piramidele egiptene antice de la Giza, liniile Nazca sau statuile gigantice din Insula Paştelui, care sunt prea mari, prea complexe și prea voluminoase pentru ca oamenii din vechime să le fi putut construi. Chiar și în zilele noastre moderne, oamenilor le-ar fi greu să construiască astfel de structuri minunate, cu o arhitectură impecabilă. Deci, cine a construit aceste structuri masive? Răspunsul rămâne încă o enigmă.

5) Recunoaşterea unor oficialităţi privind existenţa extratereştrilor

Anii trecuţi, Paul Hellyer, fostul ministru canadian al Apărării Naționale, a produs şoc pe Internet, după ce a susţinut că extratereştrii vizitează regulat Pământul de mii de ani. Fostul ministru canadian a mai spus că Forțele Aeriene ale Statelor Unite folosesc arme şi avioane fabricate cu tehnologii extraterestre, încă din anii 1960.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO