Ascund aceste deschizături o bază secretă aflată pe Marte? Iată ce a fotografiat o sondă spaţială NASA…


Se întâmpla în 1976. Un om de știință de la NASA studia imagini ale unei regiuni de pe Marte numită „Cydonia”, când ceva i-a atras atenția. Nu era nicio îndoială: pe suprafața lui Marte, la 230 de milioane de km de Pământ, se afla o structură în formă de chip uman. Era imensă: avea doi ochi, un nas și o gură. În jurul feței erau piramide și structuri care nu păreau naturale. Arată de parcă ar fi fost construite de cineva. Cine a construit-o și de ce? Este un mesaj de la o civilizație avansată acum dispărută demult? Este un artefact religios? Este la fel ca Marele Sfinx? Sau ar putea conține camere precum Marea Piramidă? Apoi NASA a aruncat apă rece asupra speculațiilor. A spus că acea fotografie a arătat că fața nu era altceva decât o iluzie optică!

Sigur NASA ar spune că e o iluzie optică şi imaginea din acest articol. Imaginea crestei Wrinkle din Elysium Planitia de pe Marte a fost realizată pe 2 aprilie 2008 de camera HiRISE de la bordul sondei spaţiale NASA Mars Reconnaissance Orbiter (MRO). Imaginea arată ceea ce par a fi două trape fixate pe suprafața lui Marte.

Soarele se reflectă în prima trapă dreptunghiulară, care poate fi metalică, în timp ce partea opusă arată o umbră dreptunghiulară întunecată unde lumina Soarelui este blocată de a doua trapă. Trapele de aproximativ 7 x 12 metri sunt usor deschise. Aceasta este o ușă care dă acces către o bază subterană? Să presupunem că nu este vorba despre ceva natural, ci artificial; ne putem întreba – cine l-a construit şi cu ce scop?

Coordonatele Google Mars: 8°50’17.09″N 150°36’32.13″E.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock