Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Prinţesa Diana, ucisă de minele anti-personal

164

lady-di1Se ştie că, deşi divorţată de prinţul-moştenitor Charles al Marii Britanii, prinţesa Diana continua să se bucure de imensă popularitate în Marea Britanie, fiind apreciată şi în străinătate. Datorită implicării în câteva acţiuni internaţionale, Lady Di era o prezenţă constantă pe prima pagină a ziarelor. Implicarea ei într-o serie de proiecte umanitare a deranjat Casa Regală, iar campania e împotriva minelor anti-personal a costat multe milioane de dolari „Grupul Bull” şi firma americană „Honeywell”, apropiate „Cercul lui Pinay”, organizaţie secretă de natură masonică.

În noaptea de 30 spre 31 august 1997, în tunelul Alma a avut loc un tragic „accident” în urma căruia şi-au pierdut viaţa Lady Di, Dodi al Fayed, prietenul prinţesei şi fiul miliardarului de origine saudită Mohammed al-Fayed, precum şi şoferul maşinii, francezul Henry Paul. A supravieţuit garda de corp a lui Dodi, care a pretins o amnezie parţială, dar s-a dovedit a fi agent al serviciilor secrete britanice. Să mai amintim că, în momentul pătrunderii Mercedesului princiar în tunelul Alma (din Franţa), cu 170 km/oră, luminile din interiorul tunelului s-au stins în mod inexplicabil.

În momentul producerii „accidentului”, la conducerea lui MI6 (serviciul secret britanic) era Colin McColl, membru al „Cercului Pinay”. Simple coincidenţe? Nu, prinţesa Diana a fost asasinată ! Prin implicarea ei în acţiuni umanitare a deranjat multe personalităţi politice şi ale domeniului economic, iar cei care conduc din umbră destinele umanităţii au hotărât să o elimine…

Moartea prinţesei Diana a coincis cu două momente importante pentru S.U.A. şi Franţa. Administraţia Clinton urma să expedieze armament şi mine anti-personal musulmanilor din Bosnia, în valoare totală de 400 milioane dolari. Tot în acel timp, Franţa încheiase un contract cu Iranul, prin care importa petrol în valoare de 2 miliarde dolari, urmând să plătească cu armament, printre care şi mine anti-personal.

Interesant e faptul că la sfârşitul lunii octombrie1996, fostul majordom al Lady Di, Pai Burrell, a primit o scrisoare olografă de la ea cu rugămintea de a o păstra „pentru orice eventualitate”, din care cităm: „Mi se plănuieşte un «accident» de maşină, frâne defecte şi răni serioase la cap, pentru a-i lăsa cale liberă lui Charles să se recăsătorească”.

Orgoni Crystal