Documente recent declasificate de FBI întăresc suspiciunile că celebrul muzician Kurt Cobain nu s-a sinucis, ci a fost omorât! Are vreo legătură Illuminati în toată această afacere?


Kurt Cobain, liderul formaţiei Nirvana, a fost poate unul dintre cei mai mari muzicieni din perioada contemporană. El a fost găsit mort pe 8 aprilie 1994. La momentul respectiv s-a stabilit că muzicianul luase o doză masivă de heroină, apoi s-a împușcat cu o armă de foc. Cu toate acestea, scrisorile, e-mailurile și faxurile din documentele care au fost declasificate recent de către FBI au arătat că agenţia americană federală avea suspiciuni că Kurt Cobain a fost ucis.

Această corespondență în legătură cu Kurt Cobain, datată între 1997 și 2006, au fost publicate de către secţiunea „Vault” a site-ului FBI vault.fbi.gov.

De exemplu, un fax trimis către FBI, menționează că un anchetator privat din Los Angeles, Tom Grant, a găsit o serie de „neconcordanțe” în cadrul anchetei.

Pe de altă parte, o scrisoare trimisă către FBI preciza faptul că muzicianul fusese ucis: „De atunci, s-au găsit dovezi că Kurt a fost ucis și nu s-a sinucis, așa cum se credea inițial. Polițiștii care au preluat cazul nu au fost niciodată determinaţi în investigarea acestuia ca pe o crimă, de la început insistând că e vorba de un caz de sinucidere. Acest lucru mă deranjează pentru că ucigașul său se află încă acolo, din cauza grabei departamentului de poliție”.

Ca răspuns, FBI a explicat faptul că ancheta a ieșit din jurisdicția sa. „Apreciem îngrijorarea dvs. că domnul Cobain ar fi putut fi victima unei omucideri”, au răspuns cei de la FBI. „Cu toate acestea, majoritatea anchetelor de omucidere / deces se încadrează în general în jurisdicția autorităților locale și statale. Pe baza informațiilor pe care ni le-ați furnizat, nu putem identifica vreo încălcare a legii federale din cadrul jurisdicției de investigație a FBI.”

În documentele eliberate se află, de asemenea, o scrisoare de la Oficiul Afacerilor Publice ale Congresului American, care a fost scrisă ca răspuns la o scrisoare trimisă procurorului general de atunci, Janet Reno: „Comunicarea dvs. recentă către procurorul general Janet Reno, care exprimă convingerea că Kurt Cobain a fost ucis, a fost trimisă către FBI pentru răspuns. Pe baza informațiilor limitate pe care le-ați furnizat, nu putem justifica nicio încălcare a legii federale în cadrul jurisdicției de investigație a FBI. Prin urmare, nu suntem în măsură să întreprindem nicio acțiune de investigație în acest caz.”

De la moartea lui Cobain, au existat speculații că acesta ar fi fost ucis. În 2014, poliția a lansat o nouă investigație asupra presupusei sale sinucideri. Purtătorul de cuvânt al poliției, Renee Witt, a declarat la vreme aceea că revizuirea cazului nu a condus la nimic nou, cu excepția unor fotografii.

Cel mai bizar fapt în legătură cu „sinuciderea” lui Kurt Cobain este legat de faptul că poliţia nu a reuşit să găsească niciun fel de amprente pe arma de foc. Desigur, poate că el îşi acoperise cu atenţie urmele şi curăţase arma, dar un astfel de comportament nu este tipic pentru o persoană aflată pe punctul de a se sinucide şi, în orice caz, dacă a fost, într-adevăr, o sinucidere, de ce mai era nevoie de atâtea eforturi pentru a o ascunde?

Există, de asemenea, o teorie a conspiraţiei care spune că organizaţia Illuminati ar fi dorit să-l folosească pe Cobain ca instrument pentru controlul minții, dar el a fost reticent, și, ca urmare, muzicianul a fost considerat a fi o amenințare pentru societatea secretă şi eliminat.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock