Linii misterioase imense pot fi văzute deasupra Pământului, de la nivelul Staţiei Spaţiale Internaţionale. Despre ce e vorba!?


În anul 2013 scriam acest articol – “E un nor-pâlnie! E o umbră! Nu… Ce poate fi?” Misterul unei linii negre între cer şi pământ! – în care vorbeam despre un caz ciudat care avu loc pe Insula Honeymoon (Florida, SUA). Un martor văzu o linie neagră care cădea din cer pe pământ.

Ei bine, ceva asemănător a fost observat în zilele acestea, dar la nivel global: de pe Staţia Spaţială Internaţională au fost observate mai multe linii de-a lungul planetei, de culoare albă sau neagră, precum se observă şi din imaginea din acest articol.

Ce poate fi? Primul gând la care ar trebui să ne îndreptăm atenţia ar fi acela că, pe ascuns, se practică tehnici de geoinginerie, pentru a „lupta împotriva încălzirii globale”. Tehnica de geoinginerie folosită ar fi aceea de a elibera în atmosfera superioară a Pământului mici cantităţi de aerosoli pe bază de sulfat, pentru a reflecta lumina Soarelui și a răci planeta. Tehnica s-a dovedit a fi fezabilă din punct de vedere economic și tehnic, dar, cu toate acestea, eficacitatea sa depinde de continuarea ei fără întreruperi.

Însă, această tehnică este nu numai periculoasă, ci potenţial criminală, pentru că astfel planeta noastră s-ar răci definitiv. Astfel, s-ar crea o criză alimentară imensă în întreaga lume, iar efectul ar fi acela că miliarde de oameni săraci ar muri de foame…